Prata med en psykolog online

Välkommen till en plats för känslor

Att inte må bra är något de flesta av oss kommer att uppleva någon gång i livet – det är helt enkelt en del av att vara människa. Våra psykologer finns här för dig. Från 16 år och uppåt.

Så funkar Mindler

Kvinna pratar med Psykolog Online via Mindler

Psykologer här för dig

Få den hjälp du behöver, från en psykolog du känner dig bekväm med. Tillsammans kan våra psykologer behandla patienter på över 20 olika språk. Alla möten sker via videosamtal i appen. Bra för dig att veta, är att alla psykologer hos Mindler är legitimerade av socialstyrelsen.

“Mindler hjälpte mig att komma tillbaka på rätt spår under tuffa tider. Jenny gav mig rätt verktyg för att vara den allra bästa versionen av mig själv och jag är för evigt tacksam.”

Anna

Förebygg psykisk ohälsa på arbetet

I Sverige är psykisk ohälsa den vanligaste anledningen till sjukskrivning. Mindler kan hjälpa er att förebygga detta på er arbetsplats.

250+

Mindler har över 250 psykologer – du väljer själv vem du vill prata med. Tillsammans skapar ni en behandlingsplan som passar dig.

24h

Boka ett videosamtal när det passar dig. Behöver du snabbt få prata med en psykolog, kan du få en tid inom 24 timmar.


IKBT

Mellan mötena med din psykolog jobbar du med material i appen. Du lär dig mer om dina besvär och gör övningar som hjälper dig framåt.

Being human is ok

Nu, mer än någonsin, behöver världen en stark röst som sänker barriärerna för att söka hjälp. En röst som säger att det är ok att må dåligt. Och att det är ok att söka hjälp. För att vara mänsklig är ok.

Mindler hjälper människor mot psykisk hälsa

Varje dag, året runt, genomförs hundratals digitala psykologmöten i Mindler-appen. Psykisk hälsa ska vara för alla och därför måste hjälpen vara tillgänglig, effektiv och kännas enkel att använda. Du väljer själv vilken psykolog du vill prata med och när och var det fungerar bäst för dig. Övningar finns tillgängliga i appen för att stödja dig mellan mötena och ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera din mentala hälsa.

Fakta och råd om psykisk hälsa

Vill du lära dig mer om olika diagnoser och behandlingar?