Vårt privata erbjudande

Hos Mindler kan du träffa en psykolog via videosamtal, antingen genom primärvården eller privat. Här kan du läsa mer om vårt privata erbjudande och köpa samtalspaket för privat terapi.

vägval

Vi finns här för dig som vill gå i privat terapi

Vi på Mindler erbjuder samtal till dig som vill träffa en legitimerad psykolog privat. En stor fördel med privat terapi är att du mer fritt kan välja hur ofta och hur många gånger du vill träffa din psykolog. Precis som vanligt väljer du själv din psykolog, och du kan ta samtalen där och när det passar dig. 

thinking web

Välj ett samtalspaket

Du kan köpa paket med tre, fem eller tio samtal. Inom en arbetsdag får du ett mejl med instruktioner och bokningskod.

Psychologist & Patient

Träffa din psykolog i appen

Du bokar samtalen i appen och träffar din psykolog via videosamtal. Våra psykologer finns här när det passar dig.

person in sofa

Få tillgång till IKBT-program

Nu kan du använda alla våra IKBT-program i appen. Här finns verktyg och övningar för dig som vill jobba på dig själv, utvecklas och må bättre.

box

Våra samtalspaket

Varje samtal är 25 minuter långt. När du köper ett samtalspaket får du också obegränsad tillgång till alla IKBT-program i appen under giltighetstiden.

3 samtal

+ tillgång till IKBT

2 390 kr

Giltighetstid 6 mån

5 samtal

+ tillgång till IKBT

3 690 kr

Giltighetstid 9 mån

10 samtal

+ tillgång till IKBT

6 490 kr

Giltighetstid 12 mån

Områden vi behandlar

Vi vill hjälpa dig med det som skaver! Du behöver inte veta exakt vad du vill jobba på i terapin eller varför du känner som du gör. Din psykolog hjälper dig att få klarhet i detta och skapar en behandlingsplan utifrån dina behov. Vanliga områden som vi behandlar är

  • nedstämdhet och depression

  • ångest och oro

  • sömnproblem

  • problem med självkänslan

  • stress och utmattning

  • rädsla och fobier

  • OCD och tvångsproblematik.

Du kan också träffa våra psykologer för att få råd och stöd i en svår livssituation, arbeta förebyggande med din psykiska hälsa eller få hjälp att etablera hälsosamma vanor. Självklart jobbar alla våra psykologer med kliniskt beprövade metoder.

Några vanliga frågor

Hur länge kan jag gå i privat terapi?

För privatbetalande finns inga begränsningar i behandlingslängd utan du styr till stor del själv hur länge du vill gå i terapi och för vad. Om din psykolog gör bedömningen att du inte längre är hjälpt av fler sessioner kommer hen att informera dig om det och rekommendera dig att avsluta kontakten.

Vad är det för skillnad mellan privat terapi och behandling i primärvården?

Skillnaden mellan privat terapi och behandling inom primärvården är framförallt att du i privat terapi har möjlighet att själv välja hur ofta och hur länge du önskar träffa din psykolog. Inom primärvården finns ofta färdiga ramar för hur en kontakt ser ut och hur lång en behandling är.

Du kan även få hjälp inom fler områden när du går hos oss privat. Du kan till exempel träffa en psykolog för enstaka rådgivande samtal eller för att jobba med personlig utveckling, vilket inte är möjligt inom primärvården. Våra samtalspaket är också ett alternativ för dig som vill fortsätta gå i terapi efter avslutad kontakt inom primärvården.

När du går hos oss privat står du för hela kostnaden för behandlingen själv. Högkostnadsskydd och frikort gäller alltså inte för privat terapi.

Vad ingår i samtalspaketet?

Paketen innehåller tre, fem eller tio sessioner med psykolog. Du träffar psykologen i ett videosamtal och varje samtal är 25 minuter långt. När du köper ett samtalspaket får du också tillgång till alla IKBT-program i appen så länge paketet är giltigt.

Hur använder jag IKBT-programmen?

När du köper ett samtalspaket får du tillgång till alla IKBT-program i appen under paketets giltighetstid. Programmen innehåller information, verktyg och övningar som hjälper dig att lära dig mer om dig själv och vad du behöver förändra för att må bättre. Du kan till exempel hitta nya sätt att hantera negativa tankar, lära dig att identifiera dina tankefällor, hitta strategier som hjälper dig att stå upp för dig själv och träna på att stå ut med ovisshet.

IKTB står för internetbaserad kognitiv beteendeterapi. Alla våra program är skrivna av psykologer och bygger på forskning och kliniskt bevisade behandlingsmanualer för olika psykologiska besvär, som stress, problem med självkänslan, nedstämdhet, oro och ångest. 

Du kan arbeta med programmen när som helst på egen hand, och kombinera dem med videosamtal med psykolog.

Vilket paket ska jag välja?

Vilket paket som passar dig beror på dina behov och dina mål med terapin. Om du inte vet rekommenderar vi att du börjar med tre samtal.

Om psykologen bedömer att Mindler inte är rätt för dig efter ert första samtal, får du tillbaka beloppet för samtalspaketet, exklusive 800 kr för det första samtalet.