Vill du vara med och utveckla vården inom psykisk hälsa?

Fantastiskt! Just nu söker vi fler härliga medarbetare till vårt team och vi vill gärna komma i kontakt med dig. Följ länken nedan för att komma till vår karriärsida, där du kan connecta med oss och se de jobberbjudanden som vi har tillgängliga.

Se lediga positioner

Gör skillnad – på riktigt

På vårt huvudkontor i Stockholm är vi ett mångsidigt team som alla delar en passion för att förbättra vården för psykisk hälsa. Med flera duktiga utvecklare som fokuserar på att erbjuda den bästa möjliga digitala psykologhjälpen är vi ett av de främsta tech-bolagen inom vården. Mindler är just nu på en stark tillväxtresa och en internationell expansion. Vi strävar efter att alla som jobbar på Mindler ska gå till jobbet med ett leende på läpparna varje dag och vi har stort fokus på att våra anställda utvecklas i sina roller. Var med och arbeta tillsammans för att driva en positiv förändring i samhället och förbättra människors psykiska hälsa varje dag!

“På Mindler är du inte bara omgiven av härliga och välkomnande individer som är passionerade över vad de gör, du får också jobba med en produkt som på riktigt gör skillnad i människors liv.”

Sara Lundblad, Marketing Manager UK

Har du kommit fel och söker en tjänst som psykolog? Klicka här.