Vill du arbeta som psykolog hos Mindler?

Härligt! Just nu har vi flera lediga positioner och vill gärna komma i kontakt med dig. Följ länken nedan för att komma till vår karriärsida.

helping

Psykisk ohälsa kan drabba alla. Även dig som jobbar med att behandla den.

På Mindler vill vi skapa så bra arbetsförhållanden som möjligt för våra psykologer. Till exempel har vi flexibla arbetstider för en bra balans mellan jobb och fritid. Och varje år har man som psykolog två dagar som på valfritt sätt kan användas för återhämtning.

Är du intresserad av ett jobb där ditt mående är lika viktigt som patienternas? Ansök redan idag.

Mindler psychologist 08

Psykolog hos Mindler

Hos Mindler arbetar idag över 250 legitimerade psykologer. I vår app genomförs tusentals psykologbesök varje vecka. Vår ambition är att vara ledande i utvecklingen av vården inom psykisk hälsa. Följ med oss på vår resa! De grundkrav som alla våra psykologer uppfyller är:

  • Alla är legitimerade KBT (kognitiv beteendeterapi)-psykologer

  • De har minst ett års klinisk erfarenhet

  • Alla brinner för att hjälpa människor!

Hur fungerar det att arbeta som psykolog hos Mindler?

Att arbeta som psykolog hos Mindler innebär att du tar emot patienter via videosamtal i vår app. Du får arbeta precis hur mycket du vill, var du vill och när du vill. En del av våra psykologer arbetar heltid, andra deltid. Vissa jobbar kvällar, andra jobbar dagtid. Hur du vill arbeta är upp till dig! Även fast arbetet görs på distans, fokuserar vi mycket på att dela kunskap och skapa ett community bland våra psykologer.

hand-phone-4 3px outlines-1

Flexibilitet

Den stora flexibiliteten i arbetet där du själv väljer varifrån du arbetar och hur ditt arbetsschema ser ut, möjliggör för att du kan planera din dag helt efter eget tycke och behov och kan på så vis själv påverka arbetsdagens längd.

Del av ett community

Hos oss arbetar du tillsammans med över 200+ kompetenta kollegor. Inspireras och utvecklas genom våra nätverk.

Anders

”Att arbeta på Mindler, med den flexibilitet som ges, ger mig oändliga möjligheter att både bedriva en karriär inom företaget men också till fullo njuta av mina fritidsaktiviteter. En perfekt balans mellan arbete och privatliv!”

Anders Herrmann, Psykolog & Team Lead

rickard lagerqvist

Rickard Lagerqvist – medgrundare

Rickard Lagerqvist är i grunden läkare men har de senaste åren arbetat som entreprenör. Innan Rickard grundade Mindler startade han bland annat blodprovtagningstjänsten Werlabs samt vårdbemanningsföretaget Colivia.

Vad är din vision med Mindler?

Vi vill tillgängliggöra den bästa möjliga vården för psykisk ohälsa för hela världen och få fler att söka hjälp för sina problem. En av ambitionerna med Mindler har alltid varit att bryta ned de stigman som är relaterade till psykisk ohälsa. Jag är nöjd när det anses lika självklart att träffa en psykolog som det är att gå till sin läkare.

Vilken företagskultur eftersträvar ni?

Vi arbetar varje dag för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Att arbeta som psykolog hos Mindler är ett modernt sätt att arbeta. Vi erbjuder bland annat sex timmars arbetsdag, flexibla arbetstimmar och möjligheten att arbeta på distans.

Har du kommit fel och vill söka en tjänst på Mindlers kontor? Klicka här.