Vill du arbeta som psykolog hos Mindler?

Härligt! Just nu har vi flera lediga positioner och vill gärna komma i kontakt med dig. Följ länken nedan för att komma till vår karriärsida.

Ansök här

Psykolog hos Mindler

Hos Mindler arbetar idag över 250 legitimerade psykologer. I vår app genomförs tusentals psykologbesök varje vecka. Vår ambition är att vara ledande i utvecklingen av vården inom psykisk hälsa. Följ med oss på vår resa! De grundkrav som alla våra psykologer uppfyller är:

  • Alla är legitimerade KBT (kognitiv beteendeterapi)-psykologer
  • De har minst ett års klinisk erfarenhet
  • Alla brinner för att hjälpa människor!

Hur fungerar det att arbeta som psykolog hos Mindler?

Att arbeta som psykolog hos Mindler innebär att du tar emot patienter via videosamtal i vår app. Vi arbetar med KBT och utifrån arbetssättet blended treatment (en kombination av videomöten och tilldelade internetbaserade KBT behandlingar och program). Mindler är en del av primärvården vilket innebär att vi behandlar patienter med lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Arbetet sker utifrån tydliga rutiner och riktlinjer.

Vi erbjuder stor flexibilitet i form av eget upplägg av arbetstid där du kan välja om du vill ha en kortare arbetsdag eller om du vill ha en arbetsdag med flera långa pauser för andra aktiviteter. Det finns också en mycket uppskattad frihet i att arbeta hemifrån. De närmsta cheferna är alla legitimerade psykologer. Utöver detta har du över 200 andra kompetenta psykologkollegor som du kan kommunicera med samt träffa på våra interna  digitala föreläsningar samt i mindre grupper på handledningstillfällen. Även om arbetet är helt digitalt och utförs på distans, fokuserar vi mycket på att dela kunskap och skapa ett community bland våra psykologer.


Fördelaktiga arbetstider

Som heltidspsykolog arbetar du bara 6 timmar per dag.

Flexibilitet

Du bestämmer hur mycket, var och när du vill arbeta.

Del av ett community

Kunskapsdelning genom Mindler Academy, kick-offs & events.

”Att arbeta på Mindler, med den flexibilitet som ges, ger mig oändliga möjligheter att både bedriva en karriär inom företaget men också till fullo njuta av mina fritidsaktiviteter. En perfekt balans mellan arbete och privatliv!”

Anders Herrmann, Psykolog & Team Lead

Rickard Lagerqvist – medgrundare

Rickard Lagerqvist är i grunden läkare men har de senaste åren arbetat som entreprenör. Innan Rickard grundade Mindler startade han bland annat blodprovtagningstjänsten Werlabs samt vårdbemanningsföretaget Colivia.

Vad är din vision med Mindler?

Vi vill tillgängliggöra den bästa möjliga vården för psykisk ohälsa för hela världen och få fler att söka hjälp för sina problem. En av ambitionerna med Mindler har alltid varit att bryta ned de stigman som är relaterade till psykisk ohälsa. Jag är nöjd när det anses lika självklart att träffa en psykolog som det är att gå till sin läkare.

Vilken företagskultur eftersträvar ni?

Vi arbetar varje dag för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Att arbeta som psykolog hos Mindler är ett modernt sätt att arbeta. Vi erbjuder bland annat sex timmars arbetsdag, flexibla arbetstimmar och möjligheten att arbeta på distans.

Har du kommit fel och vill söka en tjänst på Mindlers kontor? Klicka här.