Vi söker fler psykologer!

Vill du arbeta som online psykolog hos Mindler?

Ansök här

Lediga jobb för psykologer

Vi söker fler legitimerade KBT psykologer

Vill du bli online psykolog hos Mindler? Att arbeta med oss på Mindler passar dig som letar efter en flexibel tillvaro.

Att arbeta som psykolog med Mindler

Hos Mindler erbjuds du ett jobb helt på dina egna villkor vare sig du bor i Stockholm, Göteborg eller Haparanda. Vi erbjuder sex timmars arbetsdag och flexibla arbetstimmar.

Träffa patienter i vår app

Att arbeta som psykolog med Mindler innebär att du får träffa patienter via videosamtal i vår app. Du lägger alltså upp de tider som du är tillgänglig och när dessa blivit bokade så genomför du samtalet.

Vilka krav ställer vi på våra psykologer?

Vi på Mindler arbetar aktivt för att hålla en hög vårdkvalitet. Vi sätter stort värde i att alla som träffar en psykolog via Mindler ska kunna känna sig trygga i att de får den bästa möjliga hjälpen. För att säkerställa en hög kvalitet arbetar vi med kontinuerlig uppföljning av våra patienters upplevelser och vidareutveckling av vårdtjänsten. De grundkrav vi ställer på de psykologer som arbetar med oss är:

  1. Legitimation och inriktning kognitiv beteendeterapi.
  2. Minst ett års klinisk erfarenhet.
  3. Grundläggande vana att jobba med digitala medier.

En av Sveriges största arbetssgivare för psykologer

Mindler är en av Sveriges största arbetsgivare för psykologer. Att så pass många psykologer har valt att ansluta sig till oss tror vi beror på den frihet vi erbjuder. Vissa av våra psykologer bedriver egna mottagningar medan andra har befintliga anställningar och vissa arbetar med Mindler på heltid medan andra tar emot ett mindre antal patienter varje vecka. En del jobbar dagtid och andra endast på kvällar.

Hur du vill arbeta bestämmer du helt själv!