Vill du arbeta som psykolog hos Mindler?

Härligt! Just nu har vi flera lediga positioner och vill gärna komma i kontakt med dig. Följ länken nedan för att komma till vår karriärsida.

helping

Psykisk ohälsa kan drabba alla. Även dig som jobbar med att behandla den.

På Mindler vill vi skapa så bra arbetsförhållanden som möjligt för våra psykologer. Till exempel har vi flexibla arbetstider för en bra balans mellan jobb och fritid. Och varje år har man som psykolog två dagar som på valfritt sätt kan användas för återhämtning.

Är du intresserad av ett jobb där ditt mående är lika viktigt som patienternas? Ansök redan idag.

Mindler psychologist 08

Psykolog hos Mindler

Hos Mindler arbetar idag över 200+ legitimerade psykologer. I vår app genomförs tusentals psykologbesök varje vecka. Vår ambition är att vara ledande i utvecklingen av vården inom psykisk hälsa. Följ med oss på vår resa! De grundkrav som alla våra psykologer uppfyller är:

  • Alla är legitimerade KBT (kognitiv beteendeterapi)-psykologer

  • De har minst ett års klinisk erfarenhet

  • Alla brinner för att hjälpa människor!

Hur fungerar det att arbeta som psykolog hos Mindler?

Att arbeta som psykolog hos Mindler innebär att du tar emot patienter via videosamtal i vår app. Du får arbeta precis hur mycket du vill, var du vill och när du vill. En del av våra psykologer arbetar heltid, andra deltid. Vissa jobbar kvällar, andra jobbar dagtid. Hur du vill arbeta är upp till dig! Även fast arbetet görs på distans, fokuserar vi mycket på att dela kunskap och skapa ett community bland våra psykologer.

hand-phone-4 3px outlines-1

Flexibilitet

Den stora flexibiliteten i arbetet där du själv väljer varifrån du arbetar och hur ditt arbetsschema ser ut, möjliggör för att du kan planera din dag helt efter eget tycke och behov och kan på så vis själv påverka arbetsdagens längd.

Del av ett community

Hos oss arbetar du tillsammans med över 200+ kompetenta kollegor. Inspireras och utvecklas genom våra nätverk.

Anders

”Att arbeta på Mindler, med den flexibilitet som ges, ger mig oändliga möjligheter att både bedriva en karriär inom företaget men också till fullo njuta av mina fritidsaktiviteter. En perfekt balans mellan arbete och privatliv!”

Anders Herrmann, Psykolog & Team Lead

Har du kommit fel och vill söka en tjänst på Mindlers kontor? Klicka här.