Det här är Mindler

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Vår vision är att bryta stigman om psykisk ohälsa och göra den mest effektiva vården för mental hälsa tillgänglig för alla.

About-Mindler
Man room

Mindler – Rethinking Therapy

Att be om hjälp när man mår dåligt kan kännas svårt. Att faktiskt få hjälp borde därför vara enkelt. Vi anser att alla som behöver det ska få träffa en psykolog – oavsett var du bor. Just därför startades Mindler, med visionen om att alla ska ha möjlighet till professionell psykologisk vård. Det har vi gjort verkligt.

Relationsproblem Mindler

200+

Hos oss arbetar över 200+ legitimerade psykologer.

Mindler appen

750 000+

Mer än 750 000 digitala psykologbesök har genomförts i vår app.

global-4 3px-outlines-1

5

Just nu finns Mindler i fem olika länder.

erica-pressbild-2

Erica Larson – CEO på Mindler

Vad är din vision med Mindler? Vi vill tillgängliggöra den bästa möjliga vården för psykisk ohälsa och att fler får den hjälpen som de behöver. En av ambitionerna med Mindler har alltid varit att bryta ned de stigman som är relaterade till psykisk ohälsa. Jag är nöjd när det anses lika självklart att träffa en psykolog som att gå till en läkare.

Vilken företagskultur eftersträvar ni? Vi arbetar varje dag för att bli Sveriges bästa arbetsgivare. Att arbeta som psykolog hos Mindler är ett modernt sätt att arbeta. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstimmar och möjligheten att arbeta på distans.

För en värld med bättre mental hälsa

Syftet med Mindler, sedan starten 2018, är att göra vården för psykisk ohälsa jämlik. Många av Sveriges vårdcentraler saknar idag tillgång till psykologer och på flera håll i landet är det omöjligt att få snabb hjälp. Vi kämpar för mental hälsa för alla, genom att på ett enkelt sätt ge tillgång till psykologer och evidensbaserade behandlingsmetoder.

”Vi strävar efter en jämlik och rättvis vård för psykisk ohälsa”

Mindler är en digital tjänst genom vilken du som upplever psykiska besvär snabbt kan boka ett videobesök med en legitimerad psykolog hemifrån, genom din smartphone eller surfplatta. Ditt digitala besök med psykolog omfattar bedömning, utredning och behandling av psykisk ohälsa på dina villkor. Mindler är en del av primärvården och ett videosamtal kostar som ett vanligt vårdbesök. Du kan även använda frikort.

Professionell hjälp i kombination med den digitala tekniken är vår modell för att kunna ge människor den bästa möjliga hjälpen vid psykisk ohälsa.

Tillbaka till Mindlers startsida