Mindler » Malmö

Psykolog och terapi i Malmö

Vill du träffa en psykolog i Malmö med kort väntetid? Just nu tar vi emot remisser utan väntetid! Välkommen till vår psykologmottagning på Jörgen Kocksgatan 9. Vänligen välj något av följande alternativ i samband med din bokning:

Malmö Mindler mottagning

Privat ADHD-utredning

Mindler erbjuder Neuropsykiatriska utredningar på mottagning i Malmö. Läs mer om ADHD-utredning i Malmö här.

Boka ADHD-utredning

Psykologsamtal med remiss utan väntetid

Ett besök kostar som ett vanligt vårdbesök och frikort gäller, förutsatt att du har en remiss från din vårdcentral. Läs nedan om hur du får en remiss.

Boka med remiss

Privat parterapi

Mindlers mottagning i Malmö tar även emot par som önskar att gå i terapi tillsammans. Privat parterapi kostar 1 595 kr per besök, läs mer här

Boka parterapi

Psykologsamtal privat

Du kan också besöka oss privat, dvs utan remiss från Region Skåne. Privat behandling kostar 1 200 kr per besök.

Boka privat

Kontaktuppgifter Malmö mottagning

  • Öppettider: 08:00 – 17:00 (mån-fre)

  • Telefon: +46 40 628 85 97 (Telefontid: 08:00 – 16:00 helgfri vardag). För att om- eller avboka ditt besök, vänligen använd länken i din bokningsbekräftelse.

  • Adress: Jörgen Kocksgatan 9, 211 20 Malmö

  • Epost: info.malmo@mindler.se

Hur får man en remiss till psykolog?

Remiss för psykoterapi får du efter bedömning av läkare på den vårdcentral där du är listad. Om du inte vet vart du är listad – klicka här: Inloggning – 1177. Se under rubriken Hälso- och vårdval.

Krävs remiss för psykolog i Malmö?

För att få gå i terapi via primärvården behöver du en remiss från en läkare. Detta gäller inte bara i Malmö utan i hela region Skåne.

Om du som patient väljer att gå via primärvården så krävs det att du gör ett vårdval i region Skåne. Därifrån blir du sedan remitterad till psykolog och psykoterapi i Skåne. Befinner du dig på en vårdcentral där du inte är listad är det möjligt att lista om dig till den vårdcentralen om det krävs av läkaren för att du ska få en remiss. Vårdval gör du enkelt på 1177.se.

Hitta en psykolog i Malmö för terapi

Vill du boka tid hos en psykolog i Malmö? Mindler har nu, som ovan nämnt, en egen fysisk mottagning där du kan träffa en psykolog på plats. På plats i Malmö erbjuder vi KBT, psykoterapi. Boka via vår kalender här. Vill du hellre använda vår digitala tjänst går det också bra.

Bor du i Malmö och vill träffa en psykolog via videosamtal?

Hos Mindler kan du alltid träffa en psykolog online utan väntetid (remissfritt). Då spelar det ingen roll om du bor i Malmö stad, utanför i närliggande kommuner eller är på semester. Det är ett bra och tidseffektivt alternativ till din lokala vårdcentral.

  • Videosamtal

  • Vanlig patientavgift eller frikort

  • Ingen väntetid och ingen remiss krävs

ADHD-utredning Malmö

Mindler erbjuder även privat ADHD utredning för vuxna i Malmö på vår mottagning med korta väntetider. Första mötet består av en kostnadsfri konsultation (10-15 min). För tidsbokning klicka på knappen:

Till bokning

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Malmö vända dig för mer akut hjälp?

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Läs mer på Malmö kommuns hemsida.