Psykolog och terapi i Malmö

Mindlers Psykologmottagning Malmö

Träffa en psykolog på mottagning

Vill du träffa en psykolog i Malmö? Välkommen till vår psykologmottagning på Jörgen Kocksgatan 9. Ett besök kostar som ett vanligt vårdbesök och frikort gäller, förutsatt att du har en remiss från din vårdcentral. Läs mer om hur du får en remiss här.

  • Korta väntetider
  • Öppet 08-17 varje dag
  • För tidsbokning vänligen ring: +46 40 628 85 97
  • Alternativt fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi så fort vi kan:

Kontaktuppgifter Mindler psykologmottagning Malmö

Telefon: 040 628 85 97 (Telefontid: 09:00 – 17:00 mån-fre)

Adress: Jörgen Kocksgatan 9, 211 20 Malmö


Hitta en psykolog i Malmö för terapi

Vill du boka tid hos en psykolog i Malmö? Mindler har nu en egen fysisk mottagning där du kan träffa en psykolog på plats. På plats i Malmö erbjuder vi KBT, psykoterapi. Vill du hellre använda vår digitala tjänst går det också bra.

Krävs remiss för psykolog i Malmö?

För att få gå i terapi via primärvården behöver du en remiss från en läkare. Detta gäller inte bara i Malmö utan i hela region Skåne.

Om du som patient väljer att gå via primärvården så krävs det att du gör ett vårdval i region Skåne. Därifrån blir du sedan remitterad till psykolog och psykoterapi i Skåne. Befinner du dig på en vårdcentral där du inte är listad är det möjligt att lista om dig till den vårdcentralen om det krävs av läkaren för att du ska få en remiss. Vårdval gör du enkelt på 1177.se.

Hur får man en remiss till psykolog?

Remiss för psykoterapi får du efter bedömning av läkare på den vårdcentral där du är listad. Om du inte vet vart du är listad – klicka här: Inloggning – 1177. Se under rubriken Hälso- och vårdval.

Att träffa en privat psykolog i Malmö

Du kan också besöka oss privat, dvs utan remiss från Region Skåne, och då bekostar du behandlingen själv. Du får då tid direkt utan att behöva vänta.

Privat parterapi i Malmö

Mindlers mottagning tar gärna emot par som önskar att gå i terapi tillsammans. Privat parterapi kostar 1395kr per besök, läs mer här.

ADHD-utredning Malmö

Mindler erbjuder även privat ADHD utredning för vuxna i Malmö på vår mottagning med korta väntetider. Första mötet består av en kostnadsfri konsultation (10-15 min). För tidsbokning klicka på knappen:

Bor du i Malmö och vill träffa en psykolog via videosamtal?

Hos Mindler kan du alltid träffa en psykolog online inom 24h (remissfritt). Då spelar det ingen roll om du bor i Malmö stad, utanför i närliggande kommuner eller är på semester. Det är ett bra och tidseffektivt alternativ till din lokala vårdcentral.

  • Videosamtal
  • Vanlig patientavgift eller frikort
  • Tid inom 24 timmar och ingen remiss krävs

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Malmö vända dig för mer akut hjälp?

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten

Läs mer på Malmö kommuns hemsida