Prata med en psykolog online
Välkommen till en plats för känslor
Behandling hos Mindler består av videosamtal med psykolog och övningar i appen.
• Patientavgiften är 100 kr och frikort gäller • Ingen väntetid • Välj din egen psykolog
Psykologer här för dig
Få hjälp med depression, stress, ångest och andra besvär. Våra psykologer pratar tillsammans över 20 olika språk och du kan träffa dem genom att boka tid för ett videosamtal direkt i vår app utan väntetid. Alla psykologer på Mindler är legitimerade av Socialstyrelsen.
Så fungerar det
Du är här, redan på väg i rätt riktning. Nu är våra psykologer redo att hjälpa dig vidare.
1. Ladda ner appen
Ladda ner appen och skapa ett konto. Du kommer att få svara på ett par frågor om hur du känner dig just nu.
2. Träffa en psykolog
Välj psykolog och boka ett videomöte utan väntetid. Du betalar 100 kr i patientavgift och frikort gäller.
3. Läs och gör övningar
Mellan samtalen med din psykolog jobbar du med IKBT-program i appen.
80%
av våra patienter upplever en förbättrad psykisk hälsa efter genomförd behandling.
4.9 / 5
är det genomsnittliga betyg våra psykologer får av patienter.
150 000 +
patienter har genomgått en behandling hos Mindler sedan start.
"Mindler hjälpte mig att komma tillbaka på rätt spår under tuffa tider. Jenny gav mig rätt verktyg för att vara den allra bästa versionen av mig själv och jag är för evigt tacksam."
Anna
”Första mötet till sista med Christina har varit givande och hon gjorde en verklig skillnad i mitt mående. Det jag gillade var att jag fick verktyg och utmaningar mellan våra möten samtidigt som hon var väl införstådd i problematiken och väldigt kunnig under vårt samtal. Rekommenderar starkt och tack för all hjälp.”
Emma
”Jag fick direkt kontakt med en psykolog som passade mig och kände mig aldrig ensam under min IKBT-behandling. Är otroligt tacksam för den hjälp jag har fått. Troligtvis den bästa digitala vårdtjänsten som finns!”
Marie
IKBT-program – vad är det?
IKBT-program är en form av självhjälpsprogram. Mellan samtalen med din psykolog arbetar du med material i appen. Du får verktyg och gör övningar som hjälper dig framåt.
Neuropsykiatriska utredningar
Mindler erbjuder privata utredningar för ADHD/ADD & Autism. Börja med ett test eller läs mer & boka en kostnadsfri konsultation.
Några vanliga frågor
Vad kostar det att använda Mindler?
Om du använder Mindler inom primärvården betalar du vanlig patientavgift på 100 kr för videosamtal med din psykolog. Din behandling är frikortsgrundande, vilket innebär att du betalar patientavgiften tills du har kommit upp i den gräns som gäller för högkostnadsskyddet i din region. När du nått gränsen får du frikort och betalar inget för din behandling så länge frikortet är giltigt.
Tänk på att frikortet måste vara registrerat i appen. Om du har ett elektroniskt frikort läggs det till automatiskt.
Läs mer om högkostnadsskydd och frikort på 1177.se.
Du kan även använda Mindler privat, läs mer här.
Hur använder jag Mindler?
Du kommer igång genom att:
Ladda ner Mindler-appen till din smartphone eller surfplatta genom Apple App Store eller Google Play. Logga in och identifiera dig med BankID. Om du inte använt Mindler tidigare måste du registrera dig som användare genom att ange telefonnummer, postadress och e-postadress. Du bokar enkelt ett videobesök på en tid som passar dig. Du får även välja själv vilken psykolog du vill prata med. Betalning sker med faktura eller bankkort. Om du har frikort anger du ditt frikortsnummer när du bokar ett besök.
Läs mer om hur Mindler fungerar.
Tänk på att du inte kan boka ett besök åt någon annan person än dig själv.
Vid akuta eller livshotande tillstånd ska du alltid ringa 112.
Vad kommer att hända under mitt första psykologbesök?
Ditt första besök är ett bedömningssamtal där din psykolog tar reda på om Mindler är rätt vårdinstans för dig. Under besöket kommer din psykolog att ställa dig en del frågor och du får möjlighet att berätta vad du söker hjälp för. Om ni går vidare kommer din psykolog att lägga upp en behandlingsplan för dig. Du kommer att få fortsätta med samma psykolog genom hela behandlingen.
Fakta och råd om psykisk hälsa
Vill du lära dig mer om olika diagnoser och behandlingar?