Hitta en psykolog som kan hjälpa dig att sluta röka/snusa

På den här sidan kan du se psykologer hos Mindler som kan hjälpa dig att sluta röka/snusa.

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Vi är en del av primärvården vilket innebär att ett samtal med någon av våra psykologer kostar som ett vanligt vårdbesök.

Prata med en psykolog online hos Mindler

  • Videosamtal för 250 kronor (eller frikort)
  • Arbeta på egen hand med våra självhjälpsprogram

Ladda ner appen och boka ett samtal med någon av våra 250 psykologer redan idag. Vi garanterar dig en tid inom 24 timmar.

Boka ett möteBoka ett möteBoka ett möte

Att ständigt röka cigaretter eller bruka snus kan vara ett form av beroende, om detta beroende påverkar din livsstil, relation eller ekonomi så kan det till och med räknas som en form av missbruk.

Det finns idag många hjälpmedel för att sluta röka-eller snusa. Ex. nikotinplåster & E-cigaretter m.fl. Dock, kan ett samtal med en psykolog vara startskottet för att förstå varför man är beroende, och om det finns några bakomliggande faktorer varför man faktiskt har svårt att sluta med rökning-eller snusning.

Hos Mindler kan du få hjälp att sluta röka/snusa av en legitimerad psykolog. Samtalen sker online i vår app och det kostar endast 250 kronor/besök. Här ser du våra specialister inom tobaksavvänjning!

Senast uppdaterad: 2022.08.24