Vill du träffa en bra psykolog i Stockholm till ett lågt pris?

Med Mindler kan du träffa en psykolog i Stockholm redan idag. Allt du behöver göra är att ladda ned vår app och boka ett videosamtal med någon av våra legitimerade psykologer. Vår vision är att alla ska kunna träffa en psykolog utan väntetider och utan att behöva ruinera sig själv på kuppen. Att träffa en psykolog via Mindler kostar endast 100 kronor per tillfälle eftersom det är subventionerat via landstinget. Har du frikort betalar du ingenting.

  • 100 kronor per besök
  • Inga väntetider
  • Frikort gäller

 

Ladda ned Appen här

 

Vill du träffa en psykolog i Stockholm står du  i stort inför tre val:

För dig som vill träffa en psykolog i Stockholm finns det i stort sett tre val: Det första är att vända dig till en vårdcentral för att sedan få en remiss till en psykolog som är anknuten till landstinget. Detta innebär att landstinget kommer att subventionera din vård men det innebär dessutom att du med största sannolikhet kommer att behöva spendera lång tid i en vårdkö och slussas mellan olika enheter innan du kommer rätt. Det andra alternativet är att vända dig till en privat psykologmottagning. Detta innebär att du i de flesta fall kommer att få träffa en psykolog fortare än om du vänder dig till vårdcentralen men det innebär också att prislappen kommer att höjas rejält. Att träffa en psykolog på privat mottagning kostar cirka mellan 1000-1500 kronor per besök.

Det tredje alternativet för att träffa en psykolog i Stockholm:

Det tredje alternativet är att träffa en psykolog via videosamtal. Detta är något som den nya tekniken har möjliggjort och det är även något som håller på att revolutionera hur psykologmarknaden fungerar i Sverige. Detta innebär att du kan träffa en psykolog vare sig du befinner dig i Stockholm, på semester i Alperna eller i sommarstugan på Gotland. Du betalar 100 kronor per besök oavsett! Oftast får du träffa någon samma dag som du söker hjälp. Allt du behöver är tillgång till Internet. Detta kan du göra via Mindler och du slipper då alltså de långa väntetider som den offentliga vården är förknippad med och de höga priser som gäller i den privata sektorn. Mindler är ett av de bästa alternativen för dig som vill träffa en psykolog online i Stockholm till ett lågt pris.          

KBT i Stockholm

Alla psykologer som är anslutna till Mindler är legitimerade KBT psykologer. KBT står för kognitiv beteendeterapi och detta en bevisad effektiv behandlingsform mot en rad psykologiska åkommor. Kognitiv beteendeterapi är egentligen inte en enskild terapiform utan mer av ett samlingsbegrepp för ett större spektra av terapiformer. KBT fokuserar på att utmana ohjälpsamma tankemönster och attityder. Det har en bevisad positiv effekt mot såväl depression, ångest, PTSD, tics, ätstörningar, fobier, missbruk, panikångest som borderline personlighet. i Stockholm finns ett stort antal legitimerade och erfarna KBT psykologer. Om du vill genomgå kognitiv beteendeterapi utan att besöka en mottagning kan du göra detta genom videosamtal med en psykolog i vår app.

Psykologyrket i Stockholm

Stockholm är en av de städer som har flest psykologer i hela Sverige, inte endast i absoluta tal utan även per capita. I Stockholm finns det ungefär 3000 verksamma psykologer. Psykologmottagningarna i Stockholm är positionerade i innerstan men även ute i förorterna.

Anledningen till att Stockholm har attraherat så pass många kompetenta psykologer är inte bara för att det är Sveriges största stad utan även för att Stockholm har en lång historia av utbildning inom psykologi. I Stockholm kan du läsa psykologprogrammet på Stockholms universitet och på Karolinska institutet vilket är en fem år lång utbildning för att bli en legitimerad psykolog. Stockholm ligger dessutom nära Uppsala som i allmänhetens ögon anses som den svenska psykologins ursprungsstad.

Boka online terapi redan idag