Lär dig mer om OCD

På denna sida kan du läsa om OCD. Nedan finner du en sammanställning över de rubriker som avhandlas i denna artikel. Hos Mindler kan du även påbörja en KBT-behandling om du lider av Tvångstankar, tvångshandlingar eller tvångssyndrom. Detta sker online genom videosamtal med våra psykologer. För att boka laddar du ned vår app. I appen hittar du även ett skräddarsytt självhjälpsprogram för dig som vill arbeta på egen hand med OCD.

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Vi är en del av primärvården vilket innebär att ett samtal med någon av våra psykologer kostar som ett vanligt vårdbesök.

Nu vågar vi prata om OCD

Nu vågar vi är ett initiativ av Mindler där vi vill få människor att börja prata om sin psykiska hälsa. Nedan kan du läsa berättelser från människor med erfarenhet av ADHD. Dela gärna den här sidan och sprid hashtaggen #nuvågarvi på sociala medier.

Sanna om sina tvångstankar.

”Jag hade en rädsla att familjen skulle försvinna, och jag skulle bli ensam kvar.”

I juni uppmärksammar vi OCD

”Livrädd om kvällarna grät jag mig till söms.”

”Mitt mående har lett till isolering och att jag inte klarat av att jobba”