Mindler » Lund

Psykolog & samtalsterapi i Lund

Psykologer i Sverige

Vi kan hjälpa dig i Lund

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Lund? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

  • Videosamtal

  • Ingen väntetid

  • 100kr kr per samtal & frikort gäller

  • Välj bland 200+ legitimerade psykologer

  1. Klicka på "Boka ett möte"

  2. Ladda ner vår app

  3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Psykologer som arbetar i Lund

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Hitta en legitimerad psykolog i Lund

Vill du träffa en psykolog i Lund? Då kan du göra det genom Mindler. Vi har 200+ psykologer som tar emot patienter via videosamtal i vår app. Det spelar alltså ingen roll om du befinner dig i Stockholm, Sundsvall eller på semester i Thailand. Du kan alltid träffa en psykolog i vår app till vanlig patientavgift.

Kognitiv beteendeterapi i Lund

Om du bor i Lund och vill prova kognitiv beteendeterapi finns Mindler som ett alternativ till att besöka en fysisk mottagning. KBT genom Mindler är kopplat till landstinget vilket innebär att kostnaden är endast 100 kronor för en 25 minuters terapisession med någon av våra legitimerade psykologer.

Vill du läsa mer om hur KBT – kognitiv beteendeterapi fungerar?

Att gå i terapi i Lund

När du bestämmer dig för att gå i terapi är det viktigt att du kollar din terapeuts legitimation. Detta är en kvalitetsstämpel på att du får träffa en professionell kontakt. Det är skillnad på att vara KBT-terapeut och legitimerad KBT-psykolog. En KBT terapeut kan ha gått en kortare kurs inom KBT medan för att bli legitimerad psykolog krävs det att man har klarat fem års universitetsstudier samt avlagt ett års PTP tjänst.

Vill du studera till psykolog går det att göra via Lunds universitet. Psykologprogrammet på Lunds universitet är 10 terminer långt, alltså fem års heltidsstudier. Programmet innefattar studier inom psykologi såväl som juridik, statistik, sociologi samt praktik. Efter avklarade universitetsstudier krävs det ett års praktiskt tjänstgöring under handledning av en erfaren psykolog för att få sin psykologlegitimation.

Vill du läsa om flera terapimetoder? Förutom KBT har vi på Mindler bland annat psykologer som har långt erfarenhet inom ACT – acceptance and commitment therapy och DBT – dialektisk beteendeterapi.

Vill du läsa mer om olika diagnoser? På Mindler har vi psykologer som bland annat arbetar med att behandla ångest, depression, utmattningssyndrom, stress, social fobi och mycket mer.

FAQ:

Vad är Mindler? Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har 200+ legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Lund och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Lund:

Län: Skåne län Befolkningsmängd: 125 941 (2020) Kommun: Lunds kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Lund vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Läs mer på Lund kommuns hemsida

Psykologer som arbetar i Lund