Psykolog & samtalsterapi i Karlskrona

Vi kan hjälpa dig i Karlskrona

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Karlskrona? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

 • Videosamtal
 • Ingen väntetid
 • 100 kr per samtal, frikort gäller
 • Välj bland 250+ legitimerade psykologer
 • Sveriges största digitala psykologmottagning.
 1. Klicka på ”Boka ett möte”
 2. Ladda ner vår app
 3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Boka ett möteBoka ett möteBoka ett möte

Prata med en legitimerad psykolog i Karlskrona

Bor du i Karlskrona och vill träffa en psykolog? Då kan vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog, utan långa väntetider och du behöver inte skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och välja bland lediga tider och psykologer. Samtalen genomförs online via video.

KBT i Karlskrona

En av de mest populära formerna av psykoterapi är KBT, kognitiv beteendeterapi. Det finns stark evidens (vetenskapligt stöd) för att KBT kan bota eller lindra många olika psykiatriska tillstånd – exempelvis ångest, fobier, posttraumatisk stress, kronisk smärta och tvångstankar. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

Alla våra psykologer är legitimerade och hos oss kan du påbörja en KBT-behandling med någon av dem. Här kan du läsa mer om våra psykologer.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Karlskrona och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Karlskrona:

Län: Blekinge län
Befolkningsmängd: 66 515 (2020)
Kommun: Karlskrona kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Karlskrona vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

 • 112
 • 1177 Vårdguiden på telefon
 • Socialtjänsten