Privat ADHD utredning i Malmö

Slipp långa väntetider och få tid inom ett par dagar för en privat ADHD-utredning i Malmö via Mindler.

ADHD Mindler

Boka tid

Boka en kostnadsfri konsultation (10-15 min).

Efter att du legitimerat dig med BankID kommer du till kalendern med lediga tider.

Vad innebär en ADHD-utredning?

ADHD-utredning är ett område inom undersökningar som kallas för neuropsykiatriska utredningar. Dessa utredningar utförs vanligtvis antingen via primärvården, eller via privata mottagningar. 

Mindler har en privat mottagning i Malmö som kan erbjuda privata ADHD-utredningar, men även andra neuropsykiatriska utredningar, klicka här för att läsa mer om vilka.

Hur får man en adhd-utredning i Malmö?

För att genomföra en ADHD-utredning i Malmö finns det flera alternativ. Du kan antingen vända dig till din vårdcentral och få en remiss skickad till en psykiatrisk mottagning, eller skriva en egenremiss till en offentlig eller privat specialistmottagning. Det kan dock dröja runt 1-2 år innan du får hjälp om du söker dig till primärvården, i sällsynta fall har personer behövt vänta i upp till 4 år. 

Hur får man en privat ADHD-utredning i Malmö?

En annan möjlighet är att besöka Mindlers mottagning i Malmö, som kan erbjuda privata ADHD-utredningar. Genom Mindler kan du boka tid för en utredning och få hjälp av legitimerade psykologer som specialiserat sig på att identifiera och behandla ADHD. Går du den här vägen så har du ett första kostnadsfritt samtal bokat inom ett par dagar. 

Vad innebär en privat utredning i Malmö?

Att genomföra en privat ADHD-utredning i Malmö innebär att man väljer att själv betala för utredningen istället för att vänta på att få den utförd genom region Skåne. Utredningen som utförs av privata mottagningar håller minst lika hög nivå när det kommer till kvalitet som de utredningar som genomförs via primärvården.

Den stora fördelen med en privat utredning är att det är betydligt kortare väntetider, vilket innebär att du kan komma igång med din utredning, behandling och andra stödinsatser betydligt snabbare än om du går via primärvården.

Vad kostar en privat adhd-utredning på Mindler mottagning i Malmö?

Mindler erbjuder komplett privat adhd-utredning för 29 000kr. Det första steget är en kostnadsfri konsultation på 10-15 min. Under detta samtal kommer du tillsammans med psykologen att göra en bedömning och slutligen ta ett beslut om en adhd-utredning är rätt väg att gå för dig. 

Hur går en adhd-utredning till på Mindlers mottagning i Malmö?

En adhd-utredning hos Mindler ser exakt likadan ut oberoende region. Läs mer om hur Mindler går till väga vid ADHD-utredningar.

Privat adhd utredning för barn och vuxna hos Mindler

Mindlers mottagning i Malmö tar emot både barn och vuxna för privata adhd-utredningar. 

Författare: Rebecka Dahlgren

Granskad av: Mindlers psykologer

Boka tid

Boka en kostnadsfri konsultation (10-15 min).

Efter att du legitimerat dig med BankID kommer du till kalendern med lediga tider.