Privat ADHD utredning i Uppsala

Slipp långa väntetider och boka en privat ADHD-utredning i Uppsala via Mindler. Påbörja din utredning digitalt inom några dagar.

OBS! Under utredningens gång så krävs det att du kan besöka Mindlers mottagning i Stockholm eller Malmö (vid ett tillfälle), för att träffa din psykolog.

Mindler-ADHD

Boka ADHD-utredning i Uppsala

Boka en kostnadsfri konsultation (10-15 min).

Efter att du legitimerat dig med BankID kommer du till kalendern med lediga tider.

Vad innebär en ADHD-utredning?

ADHD-utredningar utförs vanligtvis antingen via regionen eller via privata mottagningar. Ibland kallas dessa för neuropsykiatriska utredningar och kan då omfatta flera olika tillstånd förutom ADHD.

Mindler erbjuder privata ADHD-utredningar digitalt, men även på plats på sina mottagningar i Stockholm eller Malmö.

Du som bor i Uppsala kan genomföra största delen av din utredning digitalt hos Mindler. Under utredningens gång behöver du bara vid ett tillfälle besöka Mindlers mottagning i Stockholm eller Malmö för att träffa din psykolog där.

Hur får man en adhd-utredning i Uppsala?

För att genomföra en ADHD-utredning i Uppsala finns det flera alternativ. Du kan antingen vända dig till din vårdcentral och därifrån få en remiss skickad till en psykiatrisk mottagning, eller skriva en egenremiss till en offentlig eller privat specialistmottagning. Det kan dock dröja runt 1-2 år innan du får hjälp om du söker dig till primärvården.

Hur får man en privat ADHD-utredning i Uppsala?

En annan möjlighet är att påbörja en digital ADHD-utredning hos Mindler. Du kan boka ett kostnadsfritt samtal direkt hos oss, och om vi anser att en utredning kan vara lämplig för dig, så kan du påbörja din utredning inom några dagar.

Under din utredning kommer du att behöva träffa din psykolog personligen på Mindlers mottagning i Malmö eller Stockholm vid ett tillfälle.

Vad innebär en privat utredning i Uppsala?

Att genomföra en privat ADHD-utredning i Uppsala innebär att man väljer att själv betala för utredningen istället för att vänta på att få den utförd genom psykiatrin i Uppsala region. Utredningar som utförs av privata mottagningar håller minst lika hög nivå när det kommer till kvalitet som de utredningar som genomförs via regionen.

Den stora fördelen med en privat utredning är att det är betydligt kortare väntetider, vilket innebär att du kan komma igång med din utredning, behandling och andra stödinsatser betydligt snabbare än om du går via regionen.

Vad kostar en privat adhd-utredning hos Mindler?

Mindler erbjuder komplett privat adhd-utredning för 29 000kr. Det första steget är en kostnadsfri konsultation på 10-15 min. Under detta samtal har du möjlighet att få svar på frågor om utredning och tillsammans med psykologen besluta om du vill gå vidare till nästa steg.

Hur går en adhd-utredning till på Mindler?

En adhd-utredning hos Mindler har exakt samma tillvägagångssätt och innehåll oberoende av vilken region man gör den ifrån. Läs mer om hur Mindler går till väga vid ADHD-utredningar.

Privat ADHD utredning för barn och vuxna hos Mindler

Mindler erbjuder privata utredningar för både barn och vuxna, digitalt om du bor i Uppsala.

Författare: Rebecka Dahlgren

Granskad av: Mindlers psykologer

Boka ADHD-utredning i Uppsala

Boka en kostnadsfri konsultation (10-15 min).

Efter att du legitimerat dig med BankID kommer du till kalendern med lediga tider.