Mindler » Artiklar » Recensioner av patienter » "Mindler gjorde steget till att söka hjälp mycket mindre"

"Mindler gjorde steget till att söka hjälp mycket mindre"

Det här är en recension från en person som använt Mindler. Personen vill vara anonym.

Prata med en psykolog online hos Mindler

  • Videosamtal för 100kr kronor (eller frikort)

  • Arbeta på egen hand med våra självhjälpsprogram (IKBT)

  • Ingen väntetid

  • Mindler är en del av primärvården

Psykologer som arbetar hos Mindler

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Berätta kort om varför du sökte hjälp hos Mindler

Jag har levt med ångest i flera år men ångesten gjorde det svårt att söka hjälp. Mindler gjorde steget till att söka hjälp mycket mindre för mig och jag vet inte när jag hade vågat göra det annars utan Mindler.

Vad fick dig att välja just Mindler?

Det var den första psykologappen jag hörde talas om för flera år sedan och har haft den nerladdad sedan länge. Jag hörde också mycket omnämnanden i poddar och de var även de första jag hörde om som hade chatfunktionen. Det var ett erbjudande som gjorde steget att söka hjälp ännu mindre för mig och fick mig att ladda ner appen, även om jag inte använt den funktionen (sökte videomöte första gången i alla fall).

Hur upplevde du den hjälp/kontakt du fick från Mindler?

Otrolig! Jag har fått så mycket hjälp, stöd och verktyg för att förbättra mitt liv. Trots att jag sökte hjälp för ångest har jag kunnat få stöd i andra saker som pågått i mitt liv som inte har med ångesten att göra. Jag mår så himla mycket bättre nu tack vare den hjälp jag fått av min psykolog och jag ser på mitt liv mycket ljusare. Jag är så glad och lycklig. Jag trodde att ångesten var en del av min personlighet och har inte kunnat se ett liv utan ångest. Nu börjar jag äntligen tro på ett liv utan att ångesten tar över mig och kan känna hopp för framtiden, nu när jag känner att allt blir lättare och bättre.

Har du tidigare erfarenhet av psykologhjälp, och om ja, hur skiljde sig hjälpen du fick från Mindler mot tidigare kontakt?

Ingen alls tyvärr men min sambo går till en fysisk psykolog och det är otroligt mycket smidigare och bättre på Mindler eftersom att det är utan papper och så. Plus att jag upplever att det är lättare och mer flytande att skräddarsy min behandling genom att kunna hoppa mellan olika program.

Finns det något du inte gillade med Mindler?

Jag tycker faktiskt att Mindler är fantastiskt. Det gör det enklare för fler att söka hjälp och har gjort sådan stor skillnad på mitt liv, för mig och min omgivning! Jag kan inte komma på en enda sak jag inte är nöjd med eller inte gillar.

Var det något speciellt du tyckte extra bra om med Mindler?

  • Ja, att det är så himla tillgängligt. När som helst kan jag få hjälp och stöd och det gör steget mindre till att söka hjälp men också mycket, mycket snabbare än via vårdcentral. Min ångest hade inte orkat med den väntan. Det gjorde det också mycket lättare för mig att söka hjälp när jag visste att jag kunde ha mina psykologsamtal i min säng.

  • Att kunna välja vilken psykolog jag vill prata med är super. Jag kunde se vad de var specialiserade i och på så sätt hittade jag den perfekta psykologen för mig. För mig som kvinna kändes det viktigt att få en kvinnlig psykolog för att prata om det jag varit med om och Mindler gjorde det möjligt för mig.

  • Min psykolog har varit otrolig och jag är så tacksam att Mindler fick mig i kontakt med henne. Jag är evigt tacksam för min psykolog för all stöd och hjälp och för att hon hjälpt mig förbättra mitt liv och gjort så att jag är gladare.

  • Möjligheten att hoppa mellan olika behandlingsprogram. Jag har flera olika typer av ångest och oro och det har hjälpt så himla mycket och varit så värdefullt för mig att kunna byta mellan olika program och avsnitt. Det har påverkar min behandling jättemycket till det bättre!

Fler inlägg