Mindler » Artiklar » Recensioner av patienter » "Jag är så glad att jag beslutade mig för att testa Mindler"

"Jag är så glad att jag beslutade mig för att testa Mindler"

Det här är en recension från en person som använt Mindler. Personen vill vara anonym.

Prata med en psykolog online hos Mindler

  • Videosamtal för 100kr kronor (eller frikort)

  • Arbeta på egen hand med våra självhjälpsprogram (IKBT)

  • Ingen väntetid

  • Mindler är en del av primärvården

Psykologer som arbetar hos Mindler

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Berätta kort om varför du sökte hjälp hos Mindler

Jag har mått dåligt i perioder i hela mitt liv men när jag blev gravid eskalerade det och jag mådde jättedåligt.

Vad fick dig att välja just Mindler?

Jag sökte faktiskt först hjälp via vårdcentralen då jag har varit lite skeptiskt inställd till nätläkare och liknande. Men jag fick ingen hjälp/tid där trots upprepade försök, och bestämde mig därför att testa Mindler.

Hur upplevde du den hjälp/kontakt du fick från Mindler?

Så himla bra! Jag är så glad att jag beslutade mig för att testa Mindler. Jag fick direkt hjälp av kundtjänst att få en psykolog som hade erfarenhet av min problematik och jag är så glad att jag fick träffa Emelie Blad – hon har varit så underbar och hjälpt mig så mycket.

Har du tidigare erfarenhet av psykologhjälp, och om ja, hur skiljde sig hjälpen du fick från Mindler mot tidigare kontakt?

Ja, via vårdcentral. Jag tyckte att det var mycket bättre med Mindler eftersom jag fick en psykolog som hade erfarenhet av just min problematik. Jag fick kontinuerlig hjälp och blev erbjuden tider precis så ofta som jag behövde. Det var också så skönt att få träffa en och samma person och jag kände att Emelie (min psykolog) verkligen tog sig tiden att lyssna in vad jag sa och att hon behandlade mig som en person och inte som en i mängden.

Finns det något du inte gillade med Mindler?

Ibland var det lite struligt med uppkopplingen och då var det synd att man inte kunde skriva meddelande direkt till psykologen utan behövde kontakta kundtjänst, men det var det enda.

Var det något speciellt du tyckte extra bra om med Mindler?

Typ allt. Tillgänglighet. Att man fick prata med en psykolog som hade erfarenhet av just sina problem. Att man fick en och samma psykolog.

Fler inlägg