Behandlar genom KBT

Tidigare arbetslivserfarenhet: Privat mottagning, Specialist psykiatri

Legitimerad psykolog sedan 2000

Tar emot patienter på Engelska, Svenska

Baserad i Karlstad

Gunilla arbetar som privatpraktiserande legitimerad psykolog (2000) /psykoterapeut (2008) /handledare (2012) alla med inriktning KBT vid hennes egna mottagning. Gunilla har även en certifiering inom AFT (Affektfobiterapi) samt utbildar mig pågående i AEDP (Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy) vilket är en mer anknytningsbaserad relationell terapimetod.

Gunilla arbetar med varierande problematik, bla. depression, panikångest, fobier, social fobi, stressrelaterad ohälsa, smärtproblematik, sexuella övergrepp. Hon har erfarenhet av att arbeta med utredning och behandling till personer med ex autism , ADD, ADHD. Gunilla arbetar alltid utifrån klientens målbeskrivning för att hitta möjliga vägar till förändring till att komma loss och gå vidare.

Gunilla valde att läsa till psykolog efter några års arbete inom vårdyrke då hon ville arbeta med att få till förändring för den enskilda personen. Det Gunilla gillar mest med hennes arbete är att ”när en klient inser att den med egen kraft kan förändra livet i en positiv riktning och hittar verktygen hen behöver för detta och använder dem”.

Att arbeta digitalt ser hon som en spännande möjlighet att kunna möta de som inte kan hitta vägen in rent fysiskt till hennes mottagning.