Mindler » Varberg

Psykolog & samtalsterapi i Varberg

Psykologer i Sverige

Vi kan hjälpa dig i Varberg

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Varberg? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

  • Videosamtal

  • Ingen väntetid

  • 100kr kr per samtal & frikort gäller

  • Välj bland 200+ legitimerade psykologer

  1. Klicka på "Boka ett möte"

  2. Ladda ner vår app

  3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Psykologer som arbetar i Varberg

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Hitta en legitimerad psykolog i Varberg

Många vårdcentraler – framför allt på mindre orter – har inga anställda psykologer. Den som söker vård för t.ex. depression erbjuds i vissa fall endast läkemedel, trots att Socialstyrelsen rekommenderar samtalsterapi som första behandlingsalternativ.

I vår app kan du boka tid hos en KBT-psykolog och få hjälp via videosamtal utan väntetid – utan remiss. Inga telefonköer. Inga läkarbedömningar. Ingen restid.

Är svenska inte ditt modersmål? Vi erbjuder terapi på 20 olika språk. Klicka här för att hitta en psykolog som passar dig.

Kognitiv beteendeterapi i Varberg

KBT är en metod som har starkt vetenskapligt stöd för behandling av många olika psykiatriska tillstånd, till exempel depression, ångest, fobier, kronisk smärta, sömnproblem, OCD och missbruk. Kognitiv beteendeterapi syftar till att förändra dina tankar och beteenden här och nu, så att du gör mer av sådant som du mår bra av och mindre av de beteenden som skapar ohälsa.

Huvudfokus ligger på nuet och på framtiden. Behandlingens mål är, något förenklat, att lösa dina problem snarare än att undersöka varför de har uppstått. Du deltar aktivt i terapin och får ofta så kallade hemläxor – övningar som hjälper till att etablera nya, friska vanor. Alla behandlare på Mindler är legitimerade KBT-psykologer med minst fem års utbildning och ett års klinisk erfarenhet.

Ladda ned vår app och prata med en psykolog i Varberg idag.

FAQ:

Vad är Mindler? Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har 200+ legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Varberg och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Varberg:

Län: Hallands län Befolkningsmängd: 35,782  (2019) Kommun: Varbergs kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Varberg vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Läs mer på Varberg kommuns hemsida

Psykologer som arbetar i Varberg