Mindler » Ulricehamn

Psykolog & samtalsterapi i Ulricehamn

Psykologer i Sverige

Vi kan hjälpa dig i Ulricehamn

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Ulricehamn? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

  • Videosamtal

  • Ingen väntetid

  • 100kr kr per samtal & frikort gäller

  • Välj bland 200+ legitimerade psykologer

  1. Klicka på "Boka ett möte"

  2. Ladda ner vår app

  3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Psykologer som arbetar i Ulricehamn

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Prata med en legitimerad psykolog i Ulricehamn

Bor du i Ulricehamn och vill träffa en psykolog? Då kan vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog online, med tid utan väntetid. Du behöver inte skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och välja bland lediga tider och psykologer. Videosamtalen genomförs online.

Kognitiv beteendeterapi i Ulricehamn

Alla våra psykologer är legitimerade och arbetar utifrån behandlingsmetoden KBT. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot olika former av ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

Vi arbetar på primärvårdsnivå

Terapi hos Mindler är finansierat av ditt landsting. Detta är anledningen till att du endast betalar 100 kronor i patientavgift. När du har nått högkostnadsskyddet som gäller i ditt landsting är det kostnadsfritt.

Besöken hos sker på primärvårdsnivå. Innebörden av detta är att vi behandlar lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Var drar man då gränsen för vad som faller utanför vårt uppdrag? Första gången du träffar en psykolog i vår app sker ett bedömningssamtal, för att se om vi kan hjälpa dig med det du söker hjälp för. Det man kan säga är att vi inte kan åta oss svårare diagnoser som till exempel schizofreni eller bipolär sjukdom. I dessa fall hänvisar vi till psykiatrin.

FAQ:

Vad är Mindler? Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 200+ legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Ulricehamn och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Ulricehamn:

Län: Västra Götalands län Befolkningsmängd: 9,787 Kommun: Ulricehamns kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Ulricehamn vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Läs mer på Ulricehamn kommuns hemsida

Psykologer som arbetar i Ulricehamn