Psykolog & samtalsterapi i Skänninge

Psykologer i Sverige

Vi kan hjälpa dig i Skänninge

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Skänninge? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

  • Videosamtal

  • Ingen väntetid

  • 100kr kr per samtal & frikort gäller

  • Välj bland 200+ legitimerade psykologer

  1. Klicka på "Boka ett möte"

  2. Ladda ner vår app

  3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Psykologer som arbetar i Skänninge

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Träffa en psykolog i Skänninge

Om du bor i Skänninge eller i någon annan mindre ort i Sverige kan det vara svårt att få tag på en psykolog. Om du vänder dig till din vårdcentral är det vanligt att man hamnar i en vårdkö. Detta är något som vi på Mindler vill ändra på. Vår vision är att vården gällande psykisk ohälsa ska vara jämlik över hela Sverige. Sedan vi startade i maj 2018 har vi hjälpt tusentals patienter och du kan känna dig trygg med att du får den bästa tillgängliga vården hos oss. Alla videosamtal sker tryggt och krypterat i vår app.

Hos Mindler kan du träffa en psykolog vare sig du bor i Skänninge eller någon annanstans i Sverige. Vi har över 200+ legitimerade psykologer som arbetar med att ta emot patienter i vår app och kan därför erbjuda hjälp utan väntetid på över 20 olika språk. Det kostar alltid 100 kronor, om du har frikort är det gratis.

KBT – Kognitiv beteendeterapi i Skänninge

Vi erbjuder primärt KBT på Mindler, vilket är en evidensbaserad terapiform som är effektiv mot bland annat ångest, depression och olika typer av rädslor.

FAQ:

Vad är Mindler? Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 200+ legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Skänninge och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Skänninge:

Län: Östergötlands län Befolkningsmängd: 3 386 (2020) Kommun: Mjölby kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Skänninge vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Psykologer som arbetar i Skänninge