Psykolog i Skänninge

Hos Mindler kan du träffa en psykolog vare sig du bor i Skänninge eller någon annanstans i Sverige. Vi erbjuder offentligfinansierade psykologbesök som sker via videosamtal i vår app. Vi har över 300 legitimerade psykologer som arbetar med att ta emot patienter i vår app och kan därför erbjuda hjälp utan väntetid på över 20 olika språk. Det kostar alltid 100 kronor, om du har frikort är det gratis.

100 kronor per besök
Frikort gäller
Inga väntetider

Ladda ned appen och boka idag!

Att träffa en psykolog i Skänninge

Om du bor i Skänninge eller på någon annan mindre ort i Sverige kan det vara svårt att få tag på en psykolog. Om du vänder dig till din vårdcentral är det vanligt att man hamnar i en vårdkö. Detta är något som vi på Mindler vill ändra på. Vår vision är att vården gällande psykisk ohälsa ska vara jämlik över hela Sverige. Sedan vi startade i maj 2018 har vi hjälpt tusentals patienter och du kan känna dig trygg med att du får den bästa tillgängliga vården hos oss. Alla videosamtal sker tryggt och krypterat i vår app.

KBT – Kognitiv beteendeterapi i Skänninge

Vi erbjuder primärt KBT på Mindler vilket är en evidensbaserad terapiform som är effektiv mot bland annat ångest, depression och olika typer av rädslor.

Lär dig mer om KBT

 

Detta är exempel på vad vi kan behandla på Mindler

Läs mer om psykologyrket i olika städer