Psykolog i Skänninge

Vi kan hjälpa dig i Skänninge

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Skänninge? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp. Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss.

  • Videosamtal
  • 250 kr per samtal, frikort gäller
  • Tid inom 24 timmar

Ladda ned appen och boka en tid med någon av våra 250 psykologer redan idag.

Boka ett möteBoka ett möteBoka ett möte

Träffa en psykolog i Skänninge

Om du bor i Skänninge eller i någon annan mindre ort i Sverige kan det vara svårt att få tag på en psykolog. Om du vänder dig till din vårdcentral är det vanligt att man hamnar i en vårdkö. Detta är något som vi på Mindler vill ändra på. Vår vision är att vården gällande psykisk ohälsa ska vara jämlik över hela Sverige. Sedan vi startade i maj 2018 har vi hjälpt tusentals patienter och du kan känna dig trygg med att du får den bästa tillgängliga vården hos oss. Alla videosamtal sker tryggt och krypterat i vår app.

Hos Mindler kan du träffa en psykolog vare sig du bor i Skänninge eller någon annanstans i Sverige. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar med att ta emot patienter i vår app och kan därför erbjuda hjälp utan väntetid på över 20 olika språk. Det kostar alltid 250 kronor, om du har frikort är det gratis.

KBT – Kognitiv beteendeterapi i Skänninge

Vi erbjuder primärt KBT på Mindler, vilket är en evidensbaserad terapiform som är effektiv mot bland annat ångest, depression och olika typer av rädslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Skänninge och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Skänninge:

Län: Östergötlands län
Befolkningsmängd: 3 386 (2020)
Kommun: Mjölby kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Skänninge vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten