Prata med en legitimerad psykolog i Piteå

Bor du i Piteå och vill träffa en psykolog? Då kan vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog, utan långa väntetider och du behöver inte skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen, välja bland lediga tider samt psykologer. Samtalen genomförs online via video.

Kognitiv beteendeterapi i Piteå

Letar du efter KBT i Piteå? Hos oss kan du påbörja en KBT-behandling med någon av våra legitimerade psykologer. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot olika former av ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Piteå och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Piteå:

Län: Norrbottens län
Befolkningsmängd: 23,350 (2018)
Kommun: Piteå kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Piteå vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten

Läs mer på Piteå kommuns hemsida