Prata med en psykolog i Överkalix

Det kan vara svårt att få tag på en psykolog när man bor i en liten ort. Ett alternativ för dig som bor i Överkalix är att träffa en psykolog online. Detta är möjligt att göra hos Mindler. Hos Mindler kan du träffa en psykolog oavsett vilken kommun, ort eller stad i Sverige du bor i. Det kostar alltid 100 kronor, du får en tid inom 24 timmar och du betalar tills du har nått gränsen som gäller för frikort i ditt landsting.

KBT och andra typer av terapi i Överkalix

Mindler erbjuder vård som är subventionerat av ditt landsting. Detta innebär till skillnad från privat terapi att du kan träffa en psykolog till en låg kostnad. På landstingsnivå erbjuds KBT. Om du bor i Överkalix och vill genomgå kognitiv beteendeterapi laddar du enkelt ned vår app och bokar.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Överkalix och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Överkalix:

Län: Norrbottens län
Befolkningsmängd: 975
Kommun: Överkalix kommun

Vart kan du som lider av psykisk ohälsa i Överkalix vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten