Psykolog & samtalsterapi i Överkalix

Psykologer i Sverige

Vi kan hjälpa dig i Överkalix

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Överkalix? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp.

  • Videosamtal

  • Ingen väntetid

  • 100kr kr per samtal & frikort gäller

  • Välj bland 200+ legitimerade psykologer

  1. Klicka på "Boka ett möte"

  2. Ladda ner vår app

  3. Välj en psykolog & tid som passar dig.

Psykologer som arbetar i Överkalix

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Prata med en psykolog i Överkalix

Det kan vara svårt att få tag på en psykolog när man bor i en liten ort. Ett alternativ för dig som bor i Överkalix är att träffa en psykolog online. Detta är möjligt att göra hos Mindler. Hos Mindler kan du träffa en psykolog oavsett vilken kommun, ort eller stad i Sverige du bor i. Det kostar alltid 100 kronor, du får en tid utan väntetid och du betalar tills du har nått gränsen som gäller för frikort i ditt landsting.

KBT och andra typer av terapi i Överkalix

Mindler erbjuder vård som är subventionerat av ditt landsting. Detta innebär till skillnad från privat terapi att du kan träffa en psykolog till en låg kostnad. På landstingsnivå erbjuds KBT-behandling. Om du bor i Överkalix och vill genomgå kognitiv beteendeterapi laddar du enkelt ned vår app och bokar.

FAQ:

Vad är Mindler? Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har 200+ legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi erbjuda dig en psykologtid utan väntetid. För dig som bor i Överkalix och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Överkalix:

Län: Norrbottens län Befolkningsmängd: 975 Kommun: Överkalix kommun

Vart kan du som lider av psykisk ohälsa i Överkalix vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112

  • 1177 Vårdguiden på telefon

  • Socialtjänsten

Läs mer på Överkalix kommuns hemsida

Psykologer som arbetar i Överkalix