Att träffa en psykolog i Nora

Om du bor i Nora eller på någon annan mindre ort i Sverige kan det vara svårt att få tag på en psykolog. Om du vänder dig till din vårdcentral är det vanligt att man hamnar i en vårdkö. Detta är något som vi på Mindler vill ändra på. Vår vision är att vården gällande psykisk ohälsa ska vara jämlik över hela Sverige. Sedan vi startade i maj 2018 har vi hjälpt tusentals patienter och du kan känna dig trygg med att du får den bästa tillgängliga vården hos oss. Alla videosamtal sker tryggt och krypterat i vår app.

KBT – Kognitiv beteendeterapi i Nora

Vi erbjuder primärt KBT på Mindler vilket är en evidensbaserad terapiform som är effektiv mot bland annat ångest, depression och olika typer av rädslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Nora och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Nora:

Län: Örebro län
Befolkningsmängd: 6,526 (2010)
Kommun: Nora kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Nora vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten

Läs mer på Nora kommuns hemsida