Prata med en psykolog i Malå

Det kan vara svårt att få tag på en psykolog när man bor i en liten ort. Ett alternativ för dig som bor i Malå är att träffa en psykolog online. Detta är möjligt att göra hos Mindler. Hos Mindler kan du träffa en psykolog oavsett vilken kommun, ort eller stad i Sverige du bor i. Det kostar alltid 100 kronor, du får en tid inom 24 timmar och du betalar tills du har nått gränsen som gäller för frikort i ditt landsting.

KBT eller PDT och andra typer av terapi i Malå

Mindler erbjuder vård som är subventionerat av ditt landsting. Detta innebär till skillnad från privat terapi att du kan träffa en psykolog till en låg kostnad. På landstingsnivå erbjuds KBT. Om du bor i Malå och vill genomgå kognitiv beteendeterapi laddar du enkelt ned vår app och bokar ett besök.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Malå och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Malå:

Län: Västerbottens län
Befolkningsmängd: 2,050
Kommun: Malå kommun

Vart kan du som lider av psykisk ohälsa i Malå vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten

Läs mer på Malå kommuns hemsida