Psykolog på Lidingö

Vi kan hjälpa dig i Lidingö

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Lidingö? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp. Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss.

  • Videosamtal
  • 250 kr per samtal, frikort gäller
  • Tid inom 24 timmar

Ladda ned appen och boka en tid med någon av våra 250 psykologer redan idag.

Boka ett möteBoka ett möteBoka ett möte

Prata med en legitimerad psykolog på Lidingö

Bor du på Lidingö och vill träffa en psykolog? Då kan vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog, utan väntetider och du behöver inte skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och välja bland lediga tider och psykologer. Samtalen genomförs online via video. Du kan även chatta med en psykolog för rådgivning.

Kognitiv beteendeterapi på Lidingö

Alla våra psykologer är legitimerade och hos oss kan du påbörja en KBT-behandling med någon av dem. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot exempelvis ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal och chatt. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor på Lidingö och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Lidingö:

Län: Stockholms län
Befolkningsmängd: 48,123 (2019)
Kommun: Lidingö kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa på Lidingö vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten