Mindler » Press & Media » Mindler utser Erica Larson som ny VD och stärker sin position inom digital mentalvård

Mindler utser Erica Larson som ny VD och stärker sin position inom digital mentalvård

Erica Larson - Mindler

Stockholm, 2023-07-05 – Mindler, den ledande plattformen för digital mentalvård, meddelar idag att Erica Larson har utsetts till ny VD. Erica Larson kommer att leda Mindlers fortsatta tillväxt och fortsätta stärka företagets position inom den snabbväxande sektorn för online psykologi. Hon har en gedigen erfarenhet inom den digitala vården och har senast varit Regional Director Stockholm på Kry, ett ledande digitalt vårdbolag.

Mindler erbjuder användare möjligheten att få kvalitativ psykologisk hjälp genom videosamtal, IKBT och andra digitala hjälpmedel. Genom plattformen kan patienter enkelt prata med licensierade psykologer och få den vård de behöver när och var de vill. Med Erica Larson vid rodret kommer Mindler att fortsätta sin strävan att skapa den bästa vården för mental hälsa, tillgänglig för alla.

Krim Talia, styrelseledamot och tidigare VD hos Mindler, kommenterar utnämningen: ”Vi är mycket glada över att välkomna Erica Larson till Mindler som vår nya VD. Hennes djupa kunskap om den digitala vården och hennes imponerande bakgrund inom branschen kommer att vara en tillgång för oss i vår strävan att förbättra och förändra hur människor får tillgång till vård inom mental hälsa. Vi är övertygade om att Mindler under Ericas ledning kommer fortsätta att utveckla branschen och erbjuda högkvalitativ vård till våra användare.”

Erica Larson uttrycker sin entusiasm: ”Jag är oerhört stolt över att få leda Mindler och bidra till att forma framtiden för digital vård inom mental hälsa. Det är en ära att få vara en del av ett företag som strävar efter att göra en verklig skillnad för människors liv. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Mindlers team och partners för att fortsätta att driva innovation och förbättring inom mental hälsa.”

Mindler har en tydlig mission att skapa den bästa vården för mental hälsa, tillgänglig för alla. Företaget strävar också efter jämlik och rättvis vård för mental hälsa i sina marknader, vilket inkluderar Sverige, England, Danmark och Nederländerna. Med Erica Larson som VD är Mindler välpositionerat för att förverkliga denna vision och fortsätta vara ledande inom digital psykologi. Erica tillträder sin nya roll i september.

Om Mindler

Mindler är en ledande plattform för digital mentalvård som ger användarna enkel tillgång till psykologer via videosamtal. Genom sin innovativa teknologi och sitt engagerade team strävar Mindler efter att erbjuda högkvalitativ och tillgänglig vård för mental hälsa. Med verksamhet i Sverige, England, Danmark och Nederländerna fortsätter Mindler att förändra hur människor får tillgång till psykologisk hjälp och strävar efter en mer rättvis och jämlik vård för mental hälsa.

Publicerat av: – Finanstid.se

Press contact

Amalie Angelskår Chief Revenue Officer

amalie.angelskaar@mindler.se Amalies Linkedin