Mindler lanserar ny app

Ny app lanserad

Mycket har hänt sedan vi lanserade Mindler i maj förra året. För att nämna några milstolpar; vi har passerat 30 000 genomförda besök, anställt över 100 psykologer och nu senast lanserat en helt ny app.

Fram tills augusti i år har vi använt oss av VisibaCares färdiga videolösning för att genomföra digitala psykologmöten. VisibaCare har fungerat alldeles utmärkt för ändamålet men anledningen till att vi har utvecklat en ny app är att vi själva vill vara en del i att leda utvecklingen av vården inom digital hälsa.

Appen lanserades i mitten av augusti 2019 och en stor skillnad från tidigare ligger i hur patienter kan matchas med psykologer. Idag arbetar cirka 110 psykologer hos Mindler och därmed sitter vi på ett enormt brett kometensutbud. Genom att kunna matcha psykologer med särskild erfarenhet av att behandla patienter som söker för specifika problem hoppas vi kunna erbjuda en effektivare vård.

Idag erbjuder Mindler videomöten med legitimerade KBT psykologer, helt utan väntetid och till vanlig patientavgift men inom kort kommer vi att utveckla tjänsten. Under hösten kommer fler spännande uppdateringar där vi med hjälp av digital teknik och ledande psykologisk kompetens strävar efter att leda vården inom mental ohälsa.