Prata med en legitimerad psykolog i Skara

Bor du i Skara och vill träffa en psykolog? Då kan vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog, utan väntetider och du behöver inte skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen och välja bland lediga tider och psykologer. Samtalen genomförs online via video.

Kognitiv beteendeterapi i Skara

Alla våra psykologer är legitimerade och hos oss kan du påbörja en KBT-behandling med någon av dem. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot exempelvis ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Skara och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Skara:

Län: Västra Götalands län
Befolkningsmängd: 18 695 (2020)
Kommun: Skara kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Skara vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten

Läs mer på Skara kommuns hemsida