Prata med en Psykolog i Kristinehamn

Hos Mindler kan du träffa en psykolog i Kristinehamn eller om du bor någon annanstans i Sverige. Detta sker via videosamtal i vår app. Besöken är offentligt finansierade och därför kostar det endast 100 kronor eller gratis med frikort. Ladda ned appen och boka idag.

Psykologer i Kristinehamn

Många former av mental ohälsa – som depression, missbruk eller relationsproblem – går att behandla med psykoterapi. Det visar forskning och beprövad erfarenhet.

Ändå är det inte säkert att vårdcentralerna i just din region erbjuder samtalsterapi. Tillgången på psykologer i primärvården varierar nämligen kraftigt över landet.

Om du bor på ”fel” plats och behöver träffa en psykolog kan du behöva betala för privat behandling ur egen ficka, något som många inte har råd med. I det läget fanns tidigare endast två realistiska alternativ: psykofarmaka (medicinering) eller att avstå helt från vård.

Men sedan några år tillbaka finns en annan lösning. Med hjälp av videosamtal och chatt erbjuder Mindler samtalsterapi på distans med legitimerade psykologer. Klicka här för att läsa mer om våra psykologer

Boka KBT i Kristinehamn

En av de populäraste formerna av psykoterapi är KBT, kognitiv beteendeterapi. Det finns stark evidens (vetenskapligt stöd) för att KBT kan bota eller lindra många olika psykiatriska tillstånd – ångest, fobier, posttraumatisk stress, kronisk smärta och tvångstankar är några exempel.

Mindler samarbetar med över 100 legitimerade KBT-psykologer med minst ett års behandlingserfarenhet. Väntetiden är lika kort – max 24 timmar – oavsett om du bor i Kristinehamn eller i någon annan del av Sverige. Samtalen sker via videosamtal, så allt du behöver är en mobil, dator eller surfplatta.

Hitta en bra psykolog i Kristinehamn

Det kan vara krångligt att få samtalsterapi via sjukvården. På många orter finns det helt enkelt inga psykologer på vårdcentralerna. Och i de regioner som faktiskt erbjuder samtalsterapi måste du (om läget inte är akut) ändå gå den långa vägen via läkarbedömning, remiss och väntetid.

Med Mindlers app kan du själv boka ett samtal med en av över 100 legitimerade KBT-psykologer och få hjälp via videosamtal eller chatt – var du än bor.

Ingen remiss. Ingen restid. Ingen telefonkö.

100 kronor per samtal. Frikort gäller. Max 24 timmars väntetid.