Psykolog i Helsingborg

Vi kan hjälpa dig i Helsingborg

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Helsingborg? Då kan Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till hjälp. Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning med över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss.

  • Videosamtal
  • 250 kr per samtal, frikort gäller
  • Tid inom 24 timmar

Ladda ned appen och boka en tid med någon av våra 250 psykologer redan idag.

Boka ett möteBoka ett möteBoka ett möte

Hitta en psykolog i Helsingborg

Letar du efter en psykolog som praktiserar i Helsingborg? Hos Mindler kan du träffa en psykolog oavsett var i Sverige eller världen du befinner dig. För att träffa en psykolog hos Mindler laddar du enkelt ned vår app och bokar ett videobesök. Du får prata med någon inom 24 timmar och det kostar alltid 250 kronor. Med frikort är det gratis.

Kognitiv beteendeterapi i Helsingborg

Alla våra psykologer är legitimerade och hos oss kan du påbörja en KBT-behandling med någon av dem. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot exempelvis ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

FAQ:

Vad är Mindler?
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning. Hos oss kan du träffa en psykolog via videosamtal. Vi har över 250 legitimerade psykologer som arbetar hos oss och därför kan vi garantera dig en psykologtid inom 24 timmar. För dig som bor i Helsingborg och vill träffa en psykolog på primärvårdsnivå är Mindler ett digitalt alternativ till din lokala vårdcentral.

Fakta om Helsingborg:

Län: Skåne län
Kommun: Helsingborgs kommun

Var kan du som lider av psykisk ohälsa i Helsingborg vända dig?

Organisationer:

Akut hjälp:

  • 112
  • 1177 Vårdguiden på telefon
  • Socialtjänsten