Från Vettet – Avsnitt 3

fran vettet landningssida 3
Emely-Crona-2-856x1024

Från Vettet – Avsnitt 3

“Ibland behöver något brinna för att kunna växa. Det luktar rök och jag är levande, så himla levande. Tusen timmar utan dig, år efter år med evigheter utan er. Himmel och helvete inombords men aldrig utanpå.”

Emely Crona Stenberg är grundare till Heja Livet, och förlorade båda sina föräldrar innan hon ens fyllt 30. Sorg är något hon blivit tvingad till att behöva hantera. Hur går det ens att överleva mitt i stormen, och när stormen väl lagt sig, vad händer då?

I avsnittet får vi även höra Kajsa Bergwall, psykolog på Mindler, prata om råd och konkreta tips inom sorgbearbetning och traumahantering.

Lyssna på avsnittet här

Om Emely Crona Stenberg Emely är en 35-årig stark individ från Skåne, inflyttad i Stockholm med stor aptit på livet och höga skratt. Grundare av nätverket Heja Livet med sikte på en trygg vardag med lugn i magen och spring i benen. Brinner för rättvisa, kvinnofrågor och en ljusare samtid.

Från vettet är ett samarbete mellan Mindler och Heja Livet. Var tredje vecka släpps ett avsnitt med en intressant vinkel inom ämnet mental hälsa.