Mindler » Artiklar » Övrig info » Caroline Norbelie om stresshantering och prestationspodden

Caroline Norbelie om stresshantering och prestationspodden

bild_caroline-

Prata med en psykolog online hos Mindler

  • Videosamtal för 100kr kronor (eller frikort)

  • Arbeta på egen hand med våra självhjälpsprogram (IKBT)

  • Ingen väntetid

  • Mindler är en del av primärvården

Psykologer som arbetar hos Mindler

Vi har flera psykologer som kan hjälpa dig

Caroline Norbelie om stresshantering och prestationspodden.

Berätta om dig själv, din ”relation” till stress och hur du arbetar med stresshantering? Jag är stresskänslig och det är något som jag arbetar med aktivt. Jag har ett starkt driv och måste påminna mig om återhämtning. Idag arbetar jag som coach och hjälper mina kunder med stress. Fast jag coachar inom mycket mer än bara stress. Jag coachar i att skapa förändring och hjälper människor att hitta sin inre röst. Jag tror på att välmående består av flera delar såsom relationer, kost, karriär och träning. Alla delar måste fungera om man ska må bra.

**Berätta lite om Prestationspodden och varför du startade den? **Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. Hur man presterar och mår bra. På varje arbetsplats och i varje kompisgäng finns det någon som är, eller har varit, utbränd. Men få vill prata om det. I denna podd lyfter jag på skämskudden och sätter igång snacket, vilket hjälper människor att hantera stress och press för att få en sundare tillvaro. Jag startade den tillsammans med Per Lundevall. Per frågade mig av en slump på våra barns förskola. Det var ca 4 år sedan och jag visste knappt vad en podcast var. Men jag har alltid vetat att jag vill hjälpa människor och att skapa en podd var en möjlighet

Jag tyckte det var roligt från första stund.  Det väcktes snabbt ett stort engagemang och många spännande gäster kom till oss. Idag driver jag podden själv. Jag tar upp alla möjliga ämnen inom personlig utveckling, Vi pratar om ämnen som stress, oro, sömn, prestation. Jag har haft gäster som Anders Hansen, Henrik Schyffert, Robin Söderling, Agneta Sjödin, Yoga girl, David Batra och många psykologer och modiga okända personer som ställt upp. Jag brinner för att sprida kunskap och kanske framförallt känslan av att de som lyssnar ska förstå att de inte är ensamma med stress och oro.

**Läs mer om Caroline och Prestationspodden på hennes hemsida >> **

Eller följ Caroline på Instagram @carolinenorbeliecoaching

Fler inlägg