Arbeta på Mindler

Vill du vara med och utveckla vården inom psykisk ohälsa?

Fantastiskt! Just nu söker vi fler duktiga medarbetare till vårt team och vi vill gärna komma i kontakt med dig! Följ gärna länken nedan för att komma till vår karriärsida, där du kan connecta med oss och se de jobberbjudanden som vi har tillgängliga. 

SE LEDIGA JOBB

Med över 300 legitimerade psykologer som arbetar hos Mindler, genomförs tusentals psykologbesök varje vecka genom vår applikation. Vår ambition är att vara ledande i utvecklingen av vården inom psykisk ohälsa. Följ med oss på vår resa! 

Att arbeta som psykolog hos Mindler, innebär att du tar emot patienter via videosamtal i vår app. Detta innebär att du får arbeta precis hur mycket du vill, var du vill och när du vill. En del av våra psykologer arbetar heltid (6h/dag), andra deltid. Vissa jobbar kvällar andra dagtid. Hur du vill arbeta bestämmer du! Även fast arbetets görs remote, fokuserar vi mycket på att skapa kunskapsdelande och community bland våra psykologer.

Vårt HQ ligger i centrala Stockholm, och med våra många utvecklare som fokuserar på att erbjuda den bästa möjliga digitala psykologhjälpen, är vi ett av dom främsta tech-bolagen inom vården. Mindler är just nu på en stark tillväxtresa och internationell expansion, som leds av en team av passionerade individer med hög kompetens. Vi strävar efter att alla som jobbar på Mindler skall gå till jobbet med ett leende på läpparna varje dag och har stort fokus på att våra anställda utvecklas i sina roller.

Vad är det bästa med att arbeta på Mindler?

”För mig är det ett stort privilegium att få jobba med en produkt som både förändrar en hel branch och som verkligen på riktigt hjälper människor i svåra stunder i livet. Mindler är dessutom betydligt mer som en familj än mina tidigare arbetsplatser, i den mening att det är högt till tak och att vi bryr oss om och tar hand om varandra.” – Mattias Petter Johansson, Senior Software Engineer.