Psykolog i Höganäs

Lider du av depression, ångest eller någon annan psykisk åkomma som hindrar dig i din vardag och relationer. Vänta inte! Hjälpen finns några knapptryck bort.

Vi erbjuder offentligt finansierade psykologsamtal via video och chatt.

  • 100 kronor per besök
  • Frikort gäller
  • Ingen väntetid

Prata med en legitimerad psykolog i Höganäs

Bor du i Höganäs och vill träffa en psykolog? Då kan Vi på Mindler vara den snabbaste och enklaste vägen till att få hjälp. I vår app får du träffa en legitimerad psykolog, utan väntetider och du behöver inte heller skaffa en remiss hos din vårdcentral. Allt du behöver göra är att ladda ned appen, välja bland lediga tider/psykologer. Sedan genomförs videosamtalen online. Nu kan du även chatta med en psykolog.

Kognitiv beteendeterapi i Höganäs

Alla våra psykologer är legitimerade och hos oss kan du påbörja en KBT behandling med någon av dem. KBT är en evidensbaserad terapiform som är bevisat effektiv mot olika former av ångest, depression och olika typer av rädslor. Inom KBT fokuserar man på relationen mellan beteenden, tankar och känslor.

Vi arbetar på primärvårdsnivå

Terapi hos Mindler är finansierat av ditt landsting. Detta är anledningen till att du endast betalar 100 kronor patientavgift och när du har nått högkostnadsskyddet som gäller i ditt landsting är det kostnadsfritt. Besöken hos sker på primärvårdsnivå. Innebörden av detta är att vi behandlar lätt till medelsvår psykisk ohälsa. Vart drar man då gränsen för vad som faller utanför vårt uppdrag? Det är inte solklart men första gången du träffar en psykolog i vår app sker en bedömning för att se om det är lämpligt att behandla hos oss. Det man kan säga är att vi inte kan åta oss svårare diagnoser som till exempel schizofreni eller bipolär sjukdom. I dessa fall hänvisar vi till psykiatrin.