Michaela Urlas

  Michaela arbetar förutom på Mindler även på en vårdcentral med bedömning, psykologisk rådgivning och behandling. Hon har dessförinnan arbetat inom utredande rättspsykiatri, psykosvård samt för Riksförbundet för Sexuell upplysning (RFSU).

  Michaela blev psykolog för att få en chans att prata om vad som är viktigt på riktigt och för att förstå hur vi kan göra för att verkligen leva det liv vi har fått.

  Det bästa med att vara psykolog tycker Michaela är att arbetet är en ständig påminnelse om att friheten så ofta är närmare än vad vi tror.

  Det bästa med att arbeta digitalt är att kunna nå och hjälpa ännu fler i rätt tid.

  Förutom depression, ångest, kriser och stressrelaterade problem arbetar Michaela gärna med frågor som rör sexualitet och identitet. Är också utbildad Doula och bistår mer än gärna vid utmaningar som rör graviditet, förlossning och anknytning.

  Arbetar helst med diagnoser som:
  Fobier/rädslor, Kronisk smärta, Nedstämdhet/depression, Panikångest/panikattacker, Relations- och familjerelaterade problem, Social ångest/social fobi, Stress/utmattning, Sömnstörning, Tvångshandlingar, Tvångstankar, Ångest/oro, Missbruk/beroende
  Behandlar genom
  KBT, Motiverande samtal, ACT
  Tidigare arbetslivserfarenhet
  Primärvård, Kriminalvården
  legitimerad psykolog sedan
  2012
  Tar emot patienter på följande språk
  svenska