Marie Wahlström

  Marie Wahlström

  Marie fick sin psykologlegitimation 2011 och har därefter arbetar inom vuxenpsykiatri, skola och primärvård. Arbetar nu, förutom inom vuxenpsykiatrin, med sin egen firma Wahlströms Psykologtjänster där hon tar uppdrag inom skola, erbjuder individuell psykoterapi (KBT) och nu även videosamtal via Mindler.

  Marie är van att arbeta med all typ av psykisk ohälsa som förekommer inom psykiatri och primärvård. Har inom psykiatrin arbetat särskilt mycket med bipolär sjukdom. Inom primärvården mest med stress, kris, depression och ångesttillstånd såsom t ex hälsoångest, paniksyndrom och social fobi

  Det bästa med att arbeta som psykolog tycker Marie är att möta människor precis där de är och att få möjlighet att hjälpa dem till förändring i deras vardag.

  Marie tilltalas av de möjligheter den digitala vården ger när det gäller tillgänglighet och flexibilitet. Med hjälp av den moderna tekniken kan alla få terapi oavsett var de bor och hur deras liv ser ut för stunden.

  Arbetar helst med diagnoser som:
  ADHD/ADD, Nedstämdhet/depression, Panikångest/panikattacker, Relations- och familjerelaterade problem, Stress/utmattning, Sömnstörning, Ångest/oro
  Behandlar genom
  KBT, Motiverande samtal, Stödjande samtal
  Tidigare arbetslivserfarenhet
  Primärvård, Specialist psykiatri, Elevhälsan
  legitimerad psykolog sedan
  2011
  Tar emot patienter på följande språk
  svenska
  Bor i:

  Oxelösund