Hanna Granroth Palm
  Hanna Granroth Palm är legitimerad psykolog och psykoterapeut. Hon har framför allt arbetat inom psykiatrin i Uppsala med suicidnära personer med emotionell instabilitet och ångestproblematik samt med ätstörningsbehandling för barn, ungdomar och vuxna. Hanna har arbetat som behandlingsansvarig på ett behandlingshem för ungdomar samt som handledare för nyutbildade psykologer, psykologstudenter och för arbetsgrupper som behandlar bipolär sjukdom och depression. Hon är även en uppskattad föreläsare inom mindfulness och meditation.
  Hanna har under det senaste året tillsammans med sin man Thomas Palm som också arbetar som psykolog för Mindler börjat bygga upp en kursgård och retreatcenter i ett vackert naturreservat vid havet i södra Spanien där de på sikt kommer att erbjuda kurser, behandling och miljöterapi.
  Arbetar helst med diagnoser som:
  ADHD/ADD, Fobier/rädslor, Kronisk smärta, Nedstämdhet/depression, Panikångest/panikattacker, Relations- och familjerelaterade problem, Social ångest/social fobi, Stress/utmattning, Sömnstörning, Tvångshandlingar, Tvångstankar, Ångest/oro
  Behandlar genom
  KBT, DBT, Motiverande samtal, Stödjande samtal, ACT
  Tidigare arbetslivserfarenhet
  Specialist psykiatri
  legitimerad psykolog sedan
  2008
  Tar emot patienter på följande språk
  Svenska, engelska