Tidigare arbetslivserfarenhet: Elevhälsan, Primärvård, Privat mottagning, Specialist psykiatri

Legitimerad psykolog sedan 1995

Tar emot patienter på Engelska, Svenska

Susanne driver eget företag med många olika uppdrag där hon bl a och tar emot klienter på min mottagning i Gävle, har uppdrag på vårdcentral, gör utredningar på skolor och HVB-institutioner mm.

Så länge Susanne kan minnas har hon varit intresserad av och nyfiken på människor; vad som driver dem, vilka val de gör och varför och hur de samspelar med sin omgivning. Att få vara med och skapa möjligheter till förändring och att få ingjuta hopp och tilltro till personens egen förmåga är något som ständigt ger henne inspiration, glädje och energi.

Att få träffa så många människor i olika åldrar och livssituationer och få följa dem en bit på deras livsväg och få se hur han eller hon växer och utvecklas och få en bättre känsla och förståelse för sig själv är det roligaste med att arbeta som Psykolog tycker Susanne.

Susanne ser flera fördelar med att arbeta digitalt bl a att den som söker stöd, själv kan välja var han eller hon vill befinna sig under samtalet. Hon upplever att många känner sig tryggare och mer avslappnade på det viset.

Susanne talar förutom svenska även engelska och har erfarenhet av arbete med människor i kris, med stress- och utmattningssymtom, som utsatts för trauma som sexuella övergrepp, psykisk eller fysisk misshandel, mobbing mm, som är i sorg, som lider av smärta, ångest eller depression.