Mindler använder sig av cookies för att ge dig som användare en bättre upplevelse. Läs mer här.Jag samtycker

Tidigare arbetslivserfarenhet: Elevhälsan, Företagshälsa, Organisations psykologi, Primärvård, Privat mottagning

Legitimerad psykolog sedan 2005

Tar emot patienter på Engelska, Norska, Svenska

Baserad i Göteborg

Kaisa har velat bli psykolog så länge hon kan minnas och tycker att psykologi är det mest spännande som finns. Kaisa gjorde sin psykologutbildning i London och började jobba 2002 inom förskola/skola. Att jobba med barn och barns mående har varit väldigt givande och det är något jag fortfarande trivs med säger Kaisa.

Kaisa har varit projektledare och utvecklat begåvnings och minnes test, för att sedan återvändas till barn och föräldraskapet (Mödra/Barnhälsovården).

Under sina år som företagshälsovårdspsykolog har Kaisa föreläst om bland annat kris/trauma, stresshantering, kommunikation mm. Kaisa jobbar med chefstöd, coachning och individfokuserade samtal.

Det mesta inom psykologi är spännande tycker Kaisa och speciellt brinner hon för områdena känslomässig försummelse och c-ptsd.

Kaisa jobbar gärna även med stressrelaterade frågeställningar, par-relationsfrågor samt kris/trauma och självkänsla, ångest och depression.

Titta gärna på min hemsida för mer information om mig: www.hopepsychology.com

Kaisa har bred erfarenhet och använder sig av många olika verktyg (bla KBT, IPT, ACT mm) för att skräddarsy och anpassa behandlingen till din frågeställning och det du önskar hjälp med.