Tidigare arbetslivserfarenhet: Elevhälsan, Primärvård

Legitimerad psykolog sedan 2016

Tar emot patienter på Svenska

Gustav är legitimerad psykolog och har arbetat i primärvården och inom skola. Han har vana av att hjälpa människor med olika former av bekymmer. Idag driver han sin egen verksamhet utöver sin tid som Mindlare.

Gustav har alltid varit intresserad av vad som får oss människor att må bra och ganska tidigt förstod han att det händer något viktigt när vi får prata om det som känns tufft. Därför ville Gustav redan som barn bli psykolog, kanske främst för att han ofta fick höra att det va skönt att prata med honom och att han var bra på att lyssna.

Det bästa med psykologyrket är att det är som en upptäcktsresa – spännande. Att bli inbjuden till en annan människas inre värld – tankar och bekymmer – och sedan få möjlighet att hjälpa genom att tillsammans försöka hitta lösningar.

Gustav om Mindler – Framtiden är digital. Än viktigare är att det idag finns obehöriga och oseriösa aktörer som behandlar psykisk ohälsa lite varstans. Detta är inte bra, till och med farligt i vissa fall. Därför är det viktigt att legitimerade psykologer är tillgängliga och följer med i den här utvecklingen så att folk kan känna sig trygga och enkelt få rätt vård för sina besvär tycker Gustav.