Mindler använder sig av cookies för att ge dig som användare en bättre upplevelse. Läs mer här.Jag samtycker

Tidigare arbetslivserfarenhet: Elevhälsan

Legitimerad psykolog sedan 2018

Tar emot patienter på Dari, Engelska, Persiska, Svenska

Baserad i Göteborg

Damon har varit verksam psykolog sedan 2017 och har haft en start inom skola och som barnpsykolog. Idag riktar Damon sig mer och mer till klinisk psykologi och den behandlande samtalsterapin för nyfikenheten av människan och den direkta kontakten en får med människor med så många olika bakgrunder.

Damon arbetar mycket med att acceptera obehagliga känslor för att kunna få mer makt över dom och avdramatisera många av de stigmatiserande åkommor vi kan ha för att i slutändan kunda vända de mer dysfunktionella beteenden till mer funktionella sådana. Detta istället för att trycka undan eller bort känslor som i grund och botten är nyttiga att ha om de bevaras på en hanterbar nivå, hur obehagliga de än må vara.

I övrigt är Damon en konstnärssjäl och tycker om att få utryck för detta mellan behandlingar i form av foto, målning, dans osv.

Arbetar helst med diagnoser som: nedstämdhet/depression, panikångest/panikattacker, utmattnings/Stress, tvångstankar, ångest/oro, relations och familjerelaterade problem, PTSD, adoptionsfrågor