Mindler använder sig av cookies för att ge dig som användare en bättre upplevelse. Läs mer här.Jag samtycker

Arbetar med diagnoser som Ångest, Fobier, OCD, Panikångest, Social fobi, Sömnproblem, Stress

Behandlar genom KBT

Tidigare arbetslivserfarenhet: IKBT, Primärvård

Legitimerad psykolog sedan 2018

Tar emot patienter på Engelska, Svenska

Baserad i Stockholm

Åsa är legitimerad psykolog med gedigen erfarenhet av psykologisk behandling för vuxna inom primärvården. Denna bakgrund gör att hon är van vid att möta en stor variation av besvär och människor i många olika livssituationer. Hon lägger stort fokus vid att du som patient ska känna dig trygg med att den vård du får alltid är enligt rådande vetenskaplig evidens och samtidigt individuellt anpassad så att du känner dig sedd och lyssnad på.

Åsa utgår från inlärningsteori, beteendeanalys och Kognitiv beteendeterapi (KBT) i sitt arbete. Hon är van vid att genomföra evidensbaserade KBT-behandlingar för exempelvis stress- och utmattningsproblematik, sömnbesvär, ångestproblematik, PTSD och nedstämdhet. Åsa är vidareutbildad inom traumafokuserad KBT och har tidigare jobbat specifikt med att möta människor som har varit med om svåra och livsomvälvande händelser som det kan vara svårt att sätta ord på.

Det är lätt att gå vilse i livet och det mest givande med att arbeta som psykolog tycker Åsa är att hjälpa till att sortera i denna vilsenhet och se människor ta steg för att utvecklas, berika sina liv och må bättre