Mindler använder sig av cookies för att ge dig som användare en bättre upplevelse. Läs mer här.Jag samtycker

Tidigare arbetslivserfarenhet: Företagshälsa, Primärvård, Specialist psykiatri

Legitimerad psykolog sedan 2016

Tar emot patienter på Engelska, Norska, Svenska

Baserad i Malmö, Skåne

Alexandra har arbetat som legitimerad psykolog sedan 2016 och har grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (Kognitiv beteendeterapi) och PDT (Psykodynamisk terapi) och har även gått utbildningar i CFT (Compassionfokuserad terapi).

Alexandra har arbetat inom primärvård, specialistpsykiatri och företagshälsovård. Som psykolog är hennes målsättning att samtliga behandlingar ska bygga på evidensbaserade metoder och vara individanpassade utifrån den problematik och de förutsättningar klienten kommer med. Alexandra tar gärna emot dig med svårigheter som olika typer av ångest/oro, stressrelaterade besvär, utmattning, nedstämdhet, depression, relationsproblem, sömnsvårigheter, eller behöver stöd i kris/sorg. Alexandra har också erfarenhet av chefshandledning, konflikthantering och självbildsförändring. Alexandra arbetar strukturerat med stort fokus på samarbete och måluppfyllelse för klientens bästa.

Den digitala vårdkontakten, med den tillgänglighet den erbjuder, är ett viktigt komplement till andra mer traditionella vårdformer anser Alexandra. Att få behandling snabbt kan ibland vara avgörande för att förhindra utvecklandet av mer ihållande besvär. Välkommen att boka en tid!