KBT i Stockholm

  • 100 kr/besök
  • Frikort gäller
  • Helt utan väntetid
home-button-01
home-button-02

Ladda ned appen för att boka KBT – kognitiv beteendeterapi – i Stockholm via videosamtal med en legitimerad psykolog.

KBT i Stockholm

Letar du efter en psykolog med inriktning KBT som praktiserar i Stockholm? Då behöver du inte leta länge till. Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och vi har över 100 legitimerad KBT psykologer som är kopplade till vår tjänst. Hos oss kan du alltid boka KBT på nätet, sju dagar i veckan, oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst. Du får alltid en professionell kontakt helt utan väntetid och det är vanlig patientavgift på 100 kronor som gäller.

  • 100 kronor per besök
  • Inga väntetider
  • Frikort gäller
  • Över 100 psykologer att välja mellan

 

Ladda ned Appen här

Hur fungerar KBT i Stockholm hos Mindler

Via Mindler kan du träffa en psykolog online i vår app. Detta sker via videosamtal och du kan känna dig helt trygg med att dina personuppgifter är skyddade när du söker hjälp hos oss. Samtalen är krypterade och alla patientdata hanteras i enlighet med GDPR.

För att träffa en psykolog via Mindler laddar du enkelt ned appen i Appstore eller Google play. Sedan väljer du mellan psykologer med lediga tider, loggar in med bankid och genomför besöket direkt i appen. Att träffa en psykolog i vår app är ett smidigt alternativ för dig som inte vill, orkar eller kan uppsöka en fysisk mottagning.

KBT via Stockholms läns landsting

Visste du att du har rätt att träffa en psykolog om du bor i Stockholm via din vårdcentral. På precis samma sätt som om du skulle bli fysiskt sjuk måste din vårdcentral erbjuda en professionell kontakt för att hjälpa dig med din psykiska hälsa. Nackdelen om du söker psykologhjälp via din vårdcentral är dock att du ofta kommer att hamna i en vårdkö eftersom det råder brist på psykologer bland Stockholms vårdcentraler. Du måste dessutom bli remitterad från en läkare på din vårdcentral för att hamna rätt.

Med Mindler får du däremot hjälp direkt och slipper krångla med remisser hos din vårdcentral. Vi är kopplade till Sveriges landsting vilket innebär att det alltid kostar vanlig patientavgift på 100 kronor för ett 25 minuters samtal med en psykolog i vår app. Alla våra psykologer är legitimerade KBT psykologer vilket innebär att de har gått en 5 års lång utbildning samt ett års praktisk tjänstgöring för att få ta emot patienter i vår app. Att

Vad är KBT?

KBT står för kognitiv beteendeterapi och är en evidensbaserad terapiform som fokuserar på att kartlägga sambanden mellan tankar, känslor och handlingar. Till skillnad från klassisk psykodynamisk terapi där man arbetar mer med att förstå sig själv som människa och där lägger man även stor vikt med mänskliga relationer. I KBT arbetar man mycket med så kallade hemuppgifter där man bland annat observerar hur man reagerar i olika sammanhang och genom att kartlägga relationen mellan tankar, känslor och handlingar ska man i förlängningen lära sig att ändra på negativa mönster.

Vill du lära dig om KBT – kognitiv beteendeterapi? Läs även vidare om PDT – psykodynamisk terapi

 

Nedan kan du läsa mer om några av våra legitimerade KBT psykologer som praktiserar i Stockholm